Forever Marine Mask

Forever Marine Mask

Forever Marine Mask va reda in totalitate stralucirea tenului, refacand in acelasi timp si nivelul de hidratare optim. Forever Marine Mask este alegerea ideala dupa o zi istovitoare, plina de munca in care a fost nevoie sa sustineti intr-un ritm foarte alert specific zilelor noastre o serie lunga de activitati. In vederea restabilirii texturii catifelate si pentru a reface rezerva hidrica atat de importanta pentru piele, modalitatile prin care se intampla aceste lucru cele mai optime sunt curatirea in profunzime a pielii si hidratarea corespunzatoare.

Masca cu alge marine si aloe vera Forever Marine Mask

Crema din aloe vera si alge marine Forever Marine Mask
Forever Marine Mask

Forever Living Products Romania va propune pentru aceste scopuri Forever Marine Mask. Aceasta crema este realizata si gandita pentru a efectua simultan curatirea in profunzime a tenului, dar si normalizarea aspectului acestuia prin refacerea nivelului optim de hidratare, datorita unui continut foarte bogat in minerale ce au fost extrase din alge. Aceastea din urma reprezinta o alegere inspirata in ceea ce priveste curatirea tenului si hidratare, minerale ce au fost completate de gelul stabilizat de aloe vera, miere de albine sau extractelor naturale de castravete.

Masca Forever Marine Mask se remarca si prin modul foarte facil prin care se poate aplica. Masca Forever Marine Mask va actiona in profunzimea tenului in vederea revitalizarii sale, conferindu-i simultan si prospetime. Asadar, avem toate motivele sa credem ca odata ce veti folosi masca Forever Marine Mask va veti indragosti de ea, in vreme ce tenul dumneavoastra va reactiona pozitiv in momentul in care va lua contact cu toate ingredientele regasite in formula mastii.

 Cele mai importante ingrediente pe care le regasim in masca Forever Marine Mask sunt extractul de alge marine, gelul stabilizat de aloe vera, apa demineralizata, glicerina, mierea de albine, vitamine E naturala, parfum, acidul ascorbic si extractul de  rozmarin.

*** Masca Forever Marine Mask  asigura in acelasi timp curatirea si hidratarea profunda a tenului
*** Masca Forever Marine Mask are un continut bogat in minerale marine
*** Masca Forever Marine Mask  este foarte usor de aplicat

Modul de utilizare Forever Marine Mask:

  • Masca Forever Marine Mask se va aplica numai dupa ce tenul a fost curatat inainte sau demachiat. Se va proceda la aplicarea mastii Forever Marine Mask intr-un strat suficient de generos in vederea acoperirii fetei in intregime, pe o directie catre exterior spre afara. In timpul aplicarii mastii se va evita contactul cu ochii. In vederea obtinerii unor rezultate mai mult decat satisfacatoare, se recomanda a se aplica de doua ori pe saptamana;
  • Masca Forever Marine Mask va ramane aplicata pe fata circa 15-20 de minute, atata timp cat este necesar pentru a se usca. Indepartarea mastii Forever Marine Mask se va realiza cu apa calduta, apoi fata tamponandu-se cu un prosop moale.

Modul de prezentare Forever Marine Mask:

  • Masca Forever Marine Mask contine 113 grame.

Forever Marine Mask pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *