Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar, un produs aproape identic cu Forever Aloe Vera Gel, aduce practic aceleasi beneficii pe care le furnizeaza gelul simplu de aloe vera, la care se adauga beneficiile ce rezulta din adaugarea unui concentrat natural de mere, merisoare si afine. Forever Aloe Berry Nectar devine astfel un produs cu certe calitati antiinflamatorii si antioxidante. Despre merisor se poate afirma cu certitudine ca este un fruct ce contine o cantitate foarte mare de vitamina C, apreciata din multe puncte de vedere, inclusiv pentru contributia sa la detoxifierea aparatului urinar. Alaturi de vitamina C se mai regasesc si vitamina A, pectinele si potasiul. In Forever Aloe Berry Nectar regasim si suc de mere, cu un continut asemanator cu cel al sucului de merisoare, sporind astfel continutul de vitamina A, vitamina C, pectine si potasiu.

Forever Aloe Berry Nectar
Forever Aloe Berry Nectar

Cand se consuma Forever Aloe Berry Nectar?

Forever Aloe Berry Nectar se poate consuma in orice moment al zilei, fie in timpul meselor, fie separat. Se obisnuieste a se consuma in primele ore ale zilei, cu aproximativ treizeci de minute inainte de a servi masa. Forever Aloe Berry Nectar se remarca printr-o aroma delicioasa, provenita din continutul sau de merisor, mere si afine. Pentru ca Forever Aloe Berry Nectar sa aiba un gust foarte placut, apreciat atat de catre adulti cat si de copii, in componenta produsului se regaseste si fructoza. Fructoza este un zahar natural provenit din fructe.

*** Toate calitatile extraordinare ale produsului Forever Aloe Vera Gel si gustul acrisor-dulce al merişorului
*** Contine cantitati importante de antioxidanti eficienti pentru protectia cutanata
*** Este o sursa naturala de vitamina C.

Modul de administrare Forever Aloe Berry Nectar:

  • Inainte de a consuma Forever Aloe Berry Nectar produsul necesita agitare;
  • Cantitatea zilnica recomandata a se consuma este cea inscrisa pe eticheta, adica 60 pana la 80 de mililitri, de obicei in prima parte a zilei, dar nu este obligatoriu;
  • Forever Aloe Berry Nectar contine fructoza.

Modul de prezentare Forever Aloe Berry Nectar:

  • Flacon, 1 litru.

Forever Aloe Berry Nectar pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *