Forever Vision

Forever Vision

Forever Vision pune in valoare luteina, extractul de afine alaturi de alte ingrediente in vederea protejarii vederii. Forever Living Products va propune Forever Vision pentru ca acesta reuseste sa reuneasca o serie de nutrienti importanti in pastrarea intacta a simtului vazului. Vederea este nepretuita, dar asa cum se intampla si in alte cazuri, intelegem importanta ei abia atunci cand ea este in pericol, deoarece, noi consideram adesea ca este de la sine inteles sa putem vedea.

Forever Vision contine LUTEINA

Forever Vision protejeaza vederea
Forever Vision – luteina pentru vedere mai buna

Forever Vision contine o formula ce se are la baza luteina, extractul natural de afine, carotenoizi, zeaxantina, antioxidanti foarte eficienti, resveratrol, toate acestea fiind completate de alti nutrienti importanti. Se cunoaste foarte bine ca fructele de afine contin elemente importante pentru mentinerea vederii, imbunatatind circulatia la nivelul ochilor. Deosebit de importanta pentru protejarea retinei este luteina. Aceasta este carotenoid cu o larga raspandire in legume si fructe. Alti doi carotenoizi deosebit de importanti pe care ii regasim in Forever Vision sunt zeaxantina si astaxantina care sunt recunoscuti si apreciati pentru importanta in pastrarea sanatatii maculei retiniene.

In concluzie, putem spune despre formula brevetata a produsului Forever Vision ca este capabila sa ofere o protectie deosebita sanatatii ochilor, in special in ceea ce priveste:

 • Prezenta extractelor naturale de afine imbunatateste circulatia sangelui la nivelul ochilor;
 • Luteina regasita in formula Forever Vision contribuie la protejarea retinei;
 • Vitamina A, regasita si ea in Forever Vision are rolul important de a impiedica procesul de degenerare a corneei, contribuind astfel la buna functionare a retinei;
 • Vitamina E contribuie intr-o masura foarte mare la prevenirea formarii cataractei si a instalarii degenerescentei maculare;
 • Vitamina C este foarte importanta pentru cristalin, pentru ca mentine integritatea capilarelor sangvine;
 • Zincul are o importanta deosebita in incetinirea procesului de pierdere treptata a vederii, dar in acelasi timp imbunatateste si absorbtia vitaminei A.

*** Forever Vision contine extract de afine negre, luteina si zeaxantina
*** Forever Vision contribuie la mentinerea acuitatii vizuale
*** Forever Vision devine astfel ideal pentru mentinerea vederii dumneavoastra, pentru viitorul ochilor tai

Numai doua tablete pe zi din Forever Vision vor avea efectele pe care le doriti. Forever Vision va contribui din plin la pastrarea unei acuitati vizuale deosebite pentru o perioada de timp foarte indelungata. In acelasi timp, Forever Vision este o metoda simpla si aflata la indemana oricui de a vedea limpede si clar in viitor, totul pentru viitorul ochilor dumneavoastra.

Modul de administrare Forever Vision:

 • Forever Vision se recomanda a se consuma cate doua tablete pe zi, ca supliment nutritiv.

Modul de prezentare Forever Vision:

 • Forever Vision contine 60 tablete.

Forever Vision pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

 • Fara obligatii;
 • Fara costuri;
 • Reducerea este valabila de la prima comanda;
 • Comanda minima 25 EURO + TVA;
 • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *