Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel, produsul fanion al companiei Forever Living Products, este obtinut din planta aloe vera cultivata in soluri foarte fertile, planta putandu-se bucura de nu mai putin de doua mii de ore de soare in fiecare an. Remarcabil pentru modul in care este obtinut Forever Aloe Vera Gel este si faptul ca pulpa este extrasa din interiorul plantei cu o deosebita grija, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de puterea oferita de natura. Noul produs Forever Aloe Vera Gel contine nu mai putin de 99,7% gel pur de aloe vera extras din interiorul frunzei de aloe vera, fiind un produs mai aproape de natura ca niciodata.

Forever Aloe Vera Gel
Forever Aloe Vera Gel

De ce este Forever Aloe Vera Gel un produs atat de apreciat?

In primul rand, Forever Aloe Vera Gel este un produs recunoscut pentru sprijinul acordat bunei functionari a sistemului digestiv, contribuind in acelasi timp la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor. Avand in vedere ca Forever Aloe Vera Gel NU contine conservanti artificiali si nici zahar, nu va mai ramane decat sa va bucurati si mai mult de calitatile plantei aloe vera. Noul Forever Aloe Vera Gel se remarca printr-o serie de beneficii pe care le aduce odata cu consumul acestuia, printre care enumeram cele mai importante calitatile ale sale:

 • Forever Aloe Vera Gel sprijina digestia si sanatatea intregului sistemul gastrointestinal;
 • Forever Aloe Vera Gel este un produs remarcabil datorita gustului sau foarte proaspat;
 • Forever Aloe Vera Gel NU contine aditivi si conservanti artificiali;
 • Noul proces de productie prin care Forever Aloe Vera Gel este obtinut este unul aseptic, care elimina pe cat posibil pierderea nutrientilor;
 • Forever Aloe Vera Gel se remarca printr-o consistenta foarte fina;
 • Forever Aloe Vera Gel aduce cu sine o serie de beneficii pentru sanatatea parului, unghiilor si a pielii;
 • Forever Aloe Vera Gel sustine buna functionare a sistemului imunitar;
 • Ambalajul produsului nostru ofera o protectie foarte buna in fata aciunii luminii, bacteriilor si a agentilor oxidativi;
 • Forever Aloe Vera Gel sustine starea generala de bine;
 • Ambalajul produsului Forever Aloe Vera Gel este realizat in intregime din componente reciclabile;
 • Forever Aloe Vera Gel este un produs pasteurizat rapid, mentinandu-se astfel prospetimea acestuia;
 • Forever Aloe Vera Gel contine o cantitate importanta de vitamina C, recunoscuta pentru rolul sau antioxidant, protejand celulele impotriva actiunii stresului oxidativ.

Noul Forever Aloe Vera Gel contine conservanti?

Procesul prin care este obtinut Forever Aloe Vera Gel este unul aseptic, atat in fermele Forever Living Products, cat si de-a lungul procesului de productie, care permite stabilizarea gelului obtinut din interiorul frunzelor de aloe vera fara a se folosi aditivi sau conservanti artificiali. Noul gel de aloe vera, procesat in conditii aseptice, este stabilizat prin ajustarea pH-ului.

Care este scopul celor doua ingrediente adaugate in Forever Aloe Vera Gel in procesul de stabilizare?

Procesul prin care gelul de aloe vera este stabilizat a presupus folosirea dintotdeauna a acidului ascorbic si a acidului citric, amandoua aceste ingrediente regasindu-se in mod natural in gelul de aloe vera. Aceste doua ingrediente au permis obtinerea unui gust mai proaspat si sporirea valorii nutritive, prin ajustarea pH-ului.

De ce difera aspectul si textura noului Forever Aloe Vera Gel?

Noul echipament care a fost conceput pentru procesarea si ambalarea gelului de aloe vera fara a adauga conservanti sau aditivi artificiali presupune standardizarea si optimizarea dimensiunii pulpei de aloe vera regasita in Forever Aloe Vera Gel. Pentru ca fragmentele de pulpa sunt maruntite in timpul procesului de productie, textura produsului Forever Aloe Vera Gel devine mai neteda, aspectul fiind si el mai translucid.

Cum este ambalat noul Forever Aloe Vera Gel?

Ambalajele Tetra Pak sunt capabile sa ofere un mediu steril, protejand formula produsului in fata efectelor oxidarii si a luminii, in vederea pastrarii aromei si valorilor nutritionale. Tehnologia multi-strat este capabila sa asigure stabilitate si rezistenta sporita impotriva craparii cutiilor in conditii de temperaturi scazute. Forever Living Products a ales ambalarea in acest mod si datorita angajamentului asumat pentru protejarea mediului, prin utilizarea unor echipamente care minimizeaza folosirea energiei, consumului de apa si emisiei de gaze.

Care este durata de viata a produsului Forever Aloe Vera Gel nedeschis?

Cercetatorii Forever Living Products au efectuat o serie de teste asupra noilor formule in ambalajele noi si suntem incantati sa le putem lansa cu o durata de viata de doi ani. Aceasta este o realizare extraordinara, Forever Living Products oferindu-va un produs cu o durata de viata de doi ani, in conditiile precizate mai sus, in care nu contine conservanti artificiali.

*** Forever Aloe Vera Gel este un produs certificat de Consiliul Stiintific International pentru Aloe
*** Forever Aloe Vera Gel are in continutul sau nu mai putin de 99.7% gel stabilizat pur de Aloe vera
*** Forever Aloe Vera Gel contine cu 300% mai multe vitamine decat in trecut
*** Ambalajul produsului Forever Aloe Vera Gel este realizat in intregime din materiale reciclabile
*** Forever Aloe Vera Gel NU contine conservanti si aditivi artificiali
*** Forever Aloe Vera Gel NU contine zahar
*** Vitamina C regasita in produs cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ

Modul de administrare Forever Aloe Vera Gel:

 • Inainte de a fi consumat, Forever Aloe Vera Gel se va agita energic. Se vor consuma pana la 100 ml zilnic, conform cu indicatiile inscrise pe eticheta produsului. Dupa desigilarea produsului, acesta se va pastra exclusiv la frigider. Daca ambalajul prezinta deteriorari, produsul nu se va consuma.

Modul de prezentare Forever Aloe Vera Gel:

 • Fiecare flacon de Forever Aloe Vera Gel contine 1 litru de gel stabilizat de aloe vera.

Forever Aloe Vera Gel pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *