Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis

Forever Bee Propolis completeaza gama de produse apicole marca Forever Living Products cu inca un produs in intregime natural. Atunci cand vorbim sau ne gandim la albine, de obicei primele noastre ganduri ne duc spre polen sau spre miere, doua ingrediente cu o foarte mare traditie in randul tratamentelor naturiste sau in alimentatie. Dar lucrurile nu se opresc aici, pentru ca pe langa polen si miere mai avem la dispozitie si propolisul, acesta din urma fiind folosit de catre albine in vederea etanseizarii stupilor si pentru protejarea lor. Propolisul se obtine de catre albine prin metabolizarea unor rasini pe care arborii le secreta. Folosind propolisul, albinele reusesc o etanseizare atat de buna a stupilor, incat devin un mediu mai aseptic chiar si decat o sala de operatii a unui spital.

Propolisul din Forever Bee Propolis – un antibiotic puternic natural

Propolis natural in intregime in Forever Bee Propolis
Forever Bee Propolis

Propolisul se remarca astfel ca fiind cel mai bun antibiotic natural, avand un spectru foarte larg de actiune. Propolisul pe care Forever Living Products il ofera, sub forma produsului Forever Bee Propolis, contine o serie de elemente extrem de importante, dintre care le mentionam pe cele mai importante:

  • Complexul de vitamine B;
  • 22 aminoacizi;
  • Flavonoli – furnizeaza efectele antibiotice;
  • Antivirali naturali;
  • Favlone;
  • Flavonone – contribuie la sporirea efectelor antibiotice si antifungice;
  • O serie importanta de minerale, dintre care cele mai reprezentative sunt: cupru, cobalt, siliciu magneziu, titan, fier, zinc, crom, vanadiu, aluminiu, strontiu, bariu, calciu, seleniu, si lista poate continua;
  • Flavonoizi.

Pentru a spori lista de calitati ale produsului nostru Forever Bee Propolis, Forever Living Products a adaugat si laptisor de matca, ideal pentru a stimula buna functionare a sistemului imunitar.

De remarcat inca o data este faptul ca Forever Bee Propolis este obtinut din propolis recoltat din zone desertice aflate la inaltimi mari, ferite astfel de impactul exercitat de factorii poluanti.

Pe langa proprietatile antibiotice, propolisul este si un foarte bun aliment, datorita continutului bogat in vitamine, minerale, enzime, microelemente si aminoacizi.

*** Propolisul este un excelent imunostimulator natural
*** Forever Bee Propolis este imbogatit cu laptisor de matca
*** Forever Bee Propolis contine nu mai putin de 22 de aminoacizi si complexul vitaminic B

Modul de administrare Forever Bee Propolis:

  • Se vor consuma doua tablete in fiecare zi, in orice moment al zilei.

Modul de prezentare Forever Bee Propolis:

  • Propolisul oferit de Forever Living Products se prezinta sub forma unui flacon cu 60 tablete (500mg propolis fiecare).

Forever Bee Propolis pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *