Forever Restoring Creme

Forever Restoring Creme

Forever Restoring Creme cuprinde in formula sa nu mai putin de cincisprezece ingrediente ideale pentru ingrijirea pielii. Forever Restoring Creme completeaza astfel gama de produse Forever Living Products Romania care isi propun sa incetineasca procesul de imbatranire cutanata. Forever Restoring Creme se remarca intr-un mod foarte placut cu textura sa usoara, capabila sa catifelee pielea, cu toate ca formula produsului contine foarte multi agenti de hidratare. Odata ce veti folosi produsul nostru, veti constata ca acesta nu lasa in urma sa urme grase sau senzatia unui ten incarcat.

Forever Restoring Creme – o capodopera a hidratarii

Forever Restoring Creme, o capodopera a hidratarii
Forever Restoring Creme

In formula cremei Forever Restoring Creme se regasesc si ingrediente naturale vegetale precum extractul de acai sau de rodie. Acestea sunt capabile sa confere pielii o senzatie de hidratare foarte placuta. Centipeda Cunninghamii, actioneaza impreuna cu gelul de aloe vera, caruia ii sporeste astfel beneficiile. Planta Centipeda Cunninghamii este o planta cu origini in Australia.

Impreuna, ingredientele amintite anterior si-au dovedit eficienta in calmarea pielii, in vreme ce vitamina B3 alaturi de extractul de sfecla rosie realizeaza uniformizarea nuantei si texturii tenului, obtinandu-se astfel un binemeritat aspect intinerit. Alte ingrediente, dintre care mentionam aici esterii de jojoba, scualenul, glicolipidele sau ceara de albine prezinta si ele efecte intens hidratante, dar in acelasi timp contribuie la aplicarea facila a cremei noastre.

Important

Forever Restoring Creme, o capodopera a hidratarii cutanate, cuprinde si o structura noua de zaharuri de origine vegetale, una dintre cele mai noi descoperiri din domeniul chimiei, indeplinind rolul de a mentine intacta bariera hidratarii cutanate. Efectele benefice binecunoscute ale gelului de aloe vera sunt amplificate si ele de o serie de ingrediente precum amestecul de uleiuri esentiale cu calitati antiimbatranire, dintre care regasim lavanda, busuiocul, portocala amara, coaja de lime si eucaliptul.

De retinut

*** Forever Restoring Creme reprezinta un sistem avansat in vederea ingrijirii pielii
*** Crema nu contine parfum
*** Forever Restoring Creme cuprinde nu mai putin de cincisprezece ingrediente apreciate pentru calitatile lor in vederea ingrijirii sanatatii pielii
*** Forever Restoring Creme este o adevarata “capodopera” in ceea ce priveste hidratarea pielii
*** Forever Restoring Creme reface si intinerireste pielea uscata
*** Forever Restoring Creme contine puternice proprietati antiimbatranire

Modul de utilizare Forever Restoring Creme:

  • Apasati o singura data pompita-dozatoare; apoi masati fata si decolteul cu cantitatea din produs astfel eliberata, pana cand aceasta patrunde complet in piele. Crema se va utiliza seara, dupa demachiere, in vederea obtinerii unui aspect intinerit al pielii;
  • In vederea utilizarii optime a cremei, se recomanda o serie de precautii precum evitarea contactului cu ochii, iar in cazul in care apar iritatii se va clati cu apa din abundenta. Daca totusi iritatia persista, intrerupeti folosirea produsului si consultati un specialist.

Modul de prezentare Forever Restoring Creme:

  • Forever Restoring Creme contine 48,2 grame.

Forever Restoring Creme pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *