Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly

Forever Royal Jelly pune in valoare intr-un mod exceptional calitatile si beneficiile pe care le poate furniza laptisorul de matca. Astfel, Forever Royal Jelly se inscrie si el in randul produselor exceptionale pe care Forever Living Products Romania vi le ofera, beneficiile aduse de consumul de laptisor de matca fiind cunoscut de foarte multi ani. In cadrul stupului, albinele folosesc laptisorul de matca pentru a hrani matca. Numai in acest fel matca este capabila sa depuna in fiecare zi nu mai putin de 3000 de oua, mai mult chiar si decat propria greutate. Mai mult decat atat, datorita acestei hrane exceptionale longevitatea matcii devine una de apreciat, fiind de nu mai putin de 40 de ori mai mare comparativ cu o albina obisnuita.

Forever Royal Jelly – laptisor de matca

Laptisor de matca Forever Royal Jelly
Forever Royal Jelly

Laptisorul de matca este o secretie a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Albinele tinere care urmeaza sa devina regine sunt hranite numai cu acest “super-aliment” deosebit de bogat in enzime. Numai datorita laptisorului de matca, matcile vor fi capabile sa depuna nu mai putin de 3000 de oua in fiecare zi, pe o perioada de circa sase ani. Albinele normale consuma miere obisuita, durata lor de viata fiind situata undeva intre patru si sase saptamani.

Prin compozitia sa, Forever Royal Jelly este capabil sa aduca un aport important de vitamine, cum ar fi de exemplu vitaminele A, D, E si C, dar in acelasi timp contine si complexul de vitamine B. Dintre acestea din urma, se remarca vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substante regasite in cadrul organismului, datorita rolului sau deosebit de important pe care il joaca in metabolismul si sinteza propteinelor, lipidelor, a unor hormoni, dar si a hidratilor de carbon. Mai putem adauga despre laptisorul de matca, principala componenta a produsului Forever Royal Jelly, ca are in compozitia sa si opt aminoacizi esentiali, alaturi de zece aminoacizi neesentiali si o serie de elemente minerale precum fosforul, calciul, sulful, fierul, potasiul si siliciul. Remarcabil la laptisorul de matca este cantitatea deosebit de mare de proteine pe care acesta o contine.

Forever Royal Jelly se remarca si prin faptul ca este obtinut numai din regiuni desertice izolate, regasite la altitudini mari, acolo regasindu-se conditiile ideale pentru existenta stupilor. Dupa ce este extras din stup, laptisorul de matca este racit pana la limita congelarii in vederea eliminarii surplusului de apa din acesta, dar si pentru mentinerea intacta a cantitatii de minerale, vitamine, enzime si coenzime.

*** Laptisorul de matca Forever Royal Jelly este unul dintre cele mai complete alimente
*** Laptisorul de matca Forever Royal Jelly este usor asimilabil si absorbabil
*** Forever Royal Jelly NU contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Modul de administrare Forever Royal Jelly:

  • Se vor consuma 1 pana la 3 tablete in fiecare zi, preferabil cu 30 de minute inainte de masa, sublingual pana cand cand tableta este absorbita.

Modul de prezentare Forever Royal Jelly:

  • Laptisorul de matca Forever Royal Jelly se prezinta sub forma unui flacon cu 60 de tablete.

Forever Royal Jelly pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *