Forever Bee Honey

Forever Bee Honey

Forever Bee Honey pune intr-un mod cu totul si cu totul deosebit in valoare calitatile unui adevarat miracol al naturii, mierea de albine. Forever Bee Honey, produs de catre Forever Living Products este in intregime un produs natural, foarte apreciat de cei ce au ajuns sa o foloseasca. Albinele colecteaza nectarul din florile de aloe vera ce se regasesc pe plantatiile detinute de catre Forever Living Products, pe care il folosesc apoi pentru a prepara mierea. Odata preparata mierea, albinele o depoziteaza in faguri. Nu este un secret ca de-a lungul mai multor secole mierea a fost extrem de apreciata ca aliment, deoarece aceasta reprezinta un veritabil depozit de nutrienti ce sunt foarte usor de asimilat, deopotriva atat de catre adulti, dar si de catre copii.

Forever Bee Honey, miere naturala Forever Living
Forever Bee Honey – miere Forever Living

Mierea cuprinde o lista foarte cuprinzatoare de ingrediente ce sunt foarte apreciate pentru mentinerea starii de sanatate optime, dar dintre acestea se evidentiaza in principal glucidele, cu peste trei patrimi pondere, alaturi de minerale, vitamine, enzime, proteine si aminoacizi.

Forever Bee Honey – miere 100% naturala

Forever Living Products vine pe piata cu o gama de produse apicole in intregime naturale, lucru certificat prin insasi eticheta produsului. Forever Bee Honey poate fi folosit atat ca aliment, dar si ca indulcitor datorita gustului sau delicios. Forever Bee Honey este si un produs deosebit de bogat in calorii (aproximativ saptezeci de calorii la fiecare lingurita). Mierea este apreciata si pentru faptul ca este deosebit de bogata in minerale, hidrati de carbon, este extrem de usor de asimilat de organism, facand in acest fel ca ea sa fie considerata o sursa la indemana de energie, ce va poata sta extrem de rapid la dispozitie, atunci cand aveti nevoie.

ATENTIE: NU se recomanda a se utiliza mierea pentru a indulci lichide fierbinti, deoarece la o temperatura mai mare de patruzeci de grade Celsius toate proprietatile sale curative se degradeaza ireversibil.

Modul de administrare Forever Bee Honey:

  • Mierea poate fi consumata ca atare sau poate fi utilizata in loc de indulcitor natural pentru alimente.

Modul de prezentare Forever Bee Honey:

  • Produsul se prezinta sub forma unui flacon ce contine 500 grame.

Forever Bee Honey pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *