Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel actioneaza pentru eliminarea durerilor articulare, dar in acelasi timp si pentru ameliorarea cauzelor acestora. Crema Aloe MSM Gel de la Forever Living Products contine o formula brevetata, originala care combina gelul stabilizat de aloe vera, asa cum credem ca v-am obisnuit deja, cu Metil-Sulfonil-Metan (MSM), o forma de sulf organic.

Aloe MSM Gel, un produs ideal pentru protejarea articulatiilor

Aloe MSM Gel contine MSM si gel de aloe vera
Aloe MSM Gel amelioreaza durerile articulare

Suntem convinsi ca atunci cand durerile articulare va supara doriti sa scapati de ele in cel mai rapid mod cu putinta. De aceea Forever Living Products Romania va propune crema Aloe MSM Gel. Metil-Sulfonil-Metanul (MSM) este o forma de sulf organic pe care il regasim in cele mai multe organisme vii. Mai mult decat atat, daca ar fi sa facem un clasament al importantei in organism, sulful ocupa ultimul loc de pe podium, importanta sa deosebita deosebita fiind rezultatul faptului ca acesta face parte din cartilaje, dar si si pentru ca acesta este parte integranta a tesutului conjunctiv. Tesutul conjunctiv, la randul sau, intra in compunerea articulatiilor.

Asa cum am mai precizat anterior, in formula produsului Aloe MSM Gel se regaseste in cea mai mare parte gelul stabilizat de aloe vera. Acesta contine la randul sau o serie de proprietati care il fac deosebit de apreciat in protejarea articulatiilor. Aloe MSM Gel combina pe de o parte gelul stabilizat de aloe vera cu Metil-Sulfonil-Metan-ul, si pe de alta parte cu diferite extracte vegetale foarte apreciate si ele pentru capacitatea lor de a proteja articulatiile.

Modul de utilizare Aloe MSM Gel:

  • Se va proceda la aplicarea unui strat suficient de generos de crema pe zona afectata de durere, pas ce va fi urmat apoi de masarea zonei pana cand crema va patrunde in intregime in piele;
  • Crema Aloe MSM Gel se va aplica ori de cate ori este nevoie;
  • Nu se recomanda in niciun caz ca aceasta sa intre in contact cu ochii. Daca totusi acest lucru se intampla, se va proceda la clatire cu apa timp de cateva minute, apoi se va cere un consult de specialitate;
  • Pentru si mai bune rezultate se recomanda a se utiliza impreuna cu Aloe Heat Lotion.

Modul de prezentare Aloe MSM Gel:

  • Crema Aloe MSM Gel se prezinta sub forma unui flacon de 118 ml.

Forever Aloe MSM Gel pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *