Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B

Forever Active Pro-B – remarcabil prin faptul ca are in continutul sau nu mai putin de sase tipuri de probiotice si in plus nu necesita refrigerare. Fiecare dintre noi gazduim in corpul nostru milioane de bacterii care indeplinesc un rol important in apararea impotriva patogenilor. In urma cu ceva timp a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai mult despre probiotice si intrebarea care se pune acum este daca sunt intr-adevar benefice pentru sanatate.

Ce intelegem prin bacterii „bune”? Bacteriile „bune” incep sa-si faca simtita prezenta inca de la primele clipe dupa ce ne nastem. Prezenta acestora este indispensabila deoarece indeplinesc un rol important pentru o digestie adecvata si pentru prevenirea proceselor de fermentatie acida in intestine.

Forever Active Pro-B – cea mai buna sursa de probiotice

Forever Active Pro-B
Forever Active Pro-B

Care sunt sursele de probiotice? Primele care ne vin in minte sunt produsele lactate cu bifidus essensis sau lactobacili; doar ca acestea se descompun, datorita conditiilor acide inainte de a-si atinge tinta, inainte de a ajunge in intestin. In acest fel, bacteriile bune nu sunt lasate sa-si faca treaba pe care trebuie sa o faca.

Sursa cea mai importanta de bacterii probiotice o reprezinta suplimentele alimentare. Forever Living Products Romania iti ofera exact ceea ce ai nevoie, anume Forever Active Pro-B. Acest supliment este singurul care contine sase tipuri de probiotice. Pe langa faptul ca Forever Active Pro-B nu necesita refrigerare, tehnologia care se foloseste la incapsulare este una patentata si exclusiva, bazata pe gelatina de peste protejeaza fragilele capsule, eliberand astfel combinatia unica de bacterii numai dupa ce acestea ajung la destinatia dorita din intestinul gros.

Forever Active Pro-B contribuie la impiedicarea reproducerii si raspandirii bacteriilor daunatoare prin faptul ca bacteriile continute se hranesc cu aceleasi substante ca si bacteriile „rele”, astfel incat aceastea nu mai au cu ce se hrani. Bacteriile „bune” descompun alimentele consumate, furnizand astfel energie pentru celulele din intestine care impiedica patrunderea bacteriilor daunatoare in organism prin peretii intestinelor. Tot bacteriile „bune” contribuie la formarea vitaminelor vitale in organism.

Printre factorii care influenteaza sanatatea tractului digestiv si motivele pentru care dieta noastra ar trebui suplimentata cu Forever Active Pro-B:

  • Alimente contaminate cu bacterii, pentru ca acestea distrug in aceeasi masura atat bacteriile rele cat si pe cele bune, facand astfel sistemul digestiv vulnerabil in fata actiunii bacteriilor daunatoare;
  • Dieta saraca bazata pe alimente grase, alcool si prea putine fibre din fructe, cereale integrale sau legume.
  • Stresul de zi cu zi, mai multe studii aratand ca stresul afecteaza sistemul digestiv.

Este suficient sa consumati numai o singura capsula de Forever Active Pro-B in fiecare zi pentru o digestie sanatoasa. Forever Active Pro-B va contribui din plin la o mai buna absorbtie a nutrientilor in organism si la pastrarea echilibrului si sanatatii organismului.

Forever Active Pro-B actioneaza in mod sinergic cu gelul stabilizat de aloe vera produs de Forever Living Products. Aloe vera actioneaza ca un „prebiotic”, care sprijina procesul de crestere si ofera probioticelor un mediu ideal de actiune. Avand in vedere motivele expuse anterior pentru care probioticele sunt importante pentru organism si daca scopul dumneavoastra este acela de a avea un sistem digestiv sanatos, de a imbunatati absorbtia nutrientilor in organism sau de a imbunatati functia imunitara, adaugati Forever Active Pro-B in dieta dumneavoastra zilnica.

*** Forever Active Pro-B contribuie la pastrarea unui sistemul digestiv sanatos
*** Forever Active Pro-B va imbunatati absorbtia substantelor nutritive, sprijinind in acelasi timp si functia imunitara
*** Forever Active Pro-B este o combinatie unica de sase bacterii benefice
*** Forever Active Pro-B nu necesita refrigerare

Modul de administrare Forever Active Pro-B:

  • Se va consuma cate o singura capsula in fiecare zi, fie inainte de masa, fie la cel putin doua ore dupa aceasta;
  • Nu se va mesteca sau zdrobi.

Modul de prezentare Forever Active Pro-B:

  • Forever Active Pro-B contine 30 capsule.

Forever Active Pro-B pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *