Produse Forever
 

Forever Epiblanc

Forever Epiblanc indeparteaza petele brune

Forever Epiblanc

Forever Epiblanc se evidentiaza intr-un mod deosebit in ceea ce priveste felul in care va face ca tenul dumneavoastra sa arate curat si neted. Astfel, visul dumneavoastra de a avea un ten care sa arate perfect va deveni realitate din plin. Daca ne gandim la modul de viata actual, cand agresiunea factorilor de mediu este foarte intens, se poate ajunge foarte usor din pacate la aparitia petelor brune la nivelul pielii, alaturi de alte imperfectiuni estetice.

Forever Epiblanc amelioreaza petele brune

Forever Epiblanc indeparteaza petele brune

Forever Epiblanc

Forever Epiblanc, cu formula sa exceptionala, a fost gandit si conceput de catre Forever Living Products in vederea diminuarii petelor brune, dar si la uniformizarea texturii pielii. Totodata, Forever Epiblanc datorita ingredientelor sale de exceptie, va reda si luminozitatea tenului. Formula cremei Forever Epiblanc are in centrul sau gelul stabilizat de aloe vera, acesta din urma constituindu-se intr-o excelenta baza pentru alte extracte naturale din plante. Extractele naturale care completeaza actiunea gelului stabilizat de aloe vera sunt cel din strugurele ursului, important pentru continutul bogat in arbutina, Rumex occidentalis, alaturi de vitamina E naturala. Toate aceste ingrediente naturale fac din crema Forever Epiblanc un produs cu totul si cu totul exceptional.

Cea mai buna si eficienta modalitate de aplicare a cremei Forever Epiblanc este cea directa, localizata acolo unde este nevoie de ea, adica in locurile in care au aparut imperfectiuni estetice, tulburari de coloratie sau pete brune. Se mai recomanda in plus, folosirea in paralel cu crema Forever Epiblanc a unei creme cu actiune antisolara.

Cele mai importante ingrediente pe care le regasim in crema Forever Epiblanc sunt gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, apa demineralizata, extractul natural din Rumex occidentalis, arbutina, vitamina E naturala si parfum.

*** Forever Epiblanc  poseda o actiune delicata in vederea uniformizarii coloratiei pielii

*** Forever Epiblanc poseda o formula eficienta pentru redarea luminozitatii chipului

*** Forever Epiblanc contribuie la reducerea aspectului petelor brune

Modul de utilizare Forever Epiblanc:

  • Se recomanda a se aplica Forever Epiblanc atat dimineata cat si seara, dupa ce in prealabil pielea a fost curatata. Astfel, pielea isi va recapata aspectul natural si va fi hidratat in acelasi timp;
  • Se mai recomanda in paralel a se folosi o crema cu factor de protectie solara.

Modul de prezentare Forever Epiblanc:

  • Crema Forever Epiblanc contine 28.3 grame

Forever Epiblanc pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *