Forever Lean

Forever Lean

Forever Lean se remarca prin faptul ca are in continutul sau doua ingrediente revolutionare importante pentru contributia lor la diminuarea absorbtiei de carbohidrati si lipide. Primul ingredient la care ne referim este extractul de cactus de Opuntia ficus-indica, cunoscut si sub denumirea de smochin indian, nopal sau para tepoasa. Frunzele acestei plante sunt deosebit de bogate in fibre capabile sa impiedice absorbtia grasimilor in organism. Mai multe cercetari din domeniul nutritiei au scos in evidenta faptul ca aceste fibre prezinta o capacitate mult mai mare comparativ cu a altor plante de a reduce absorbtia lipidelor.

Forever Lean – revolutionar in diminuarea absorbtiei de carbohidrati si lipide

Silueta perfecta cu Forever Lean
Forever Lean

Cel de-al doilea ingredient pe care il regasim in compozitia produsului Forever Lean este o proteina ce este extrasa din boabele de fasole alba. Aceasta proteina este capabila sa incetineasca absorbtia zaharurilor la nivelul intestinului subtire prin inhibarea temporara a activitatii enzimei ce transforma zaharurile in amidon.

Aceste doua ingrediente revolutionare va stau la dispozitie si va pot ajuta sa ajungeti la greutatea corporala ideala, blocand absorbtia kilocaloriilor din carbohidrati sau lipide.

Pe langa cele doua ingrediente enumerate anterior, Forever Lean mai contine un al treilea ingredient caracterizat printr-o eficacitate deosebita, anume triclorura de crom. Unul dintre cele mai importante roluri pe care il indeplineste cromul in organism este faptul ca acesta sprijina capacitatea naturala a organismului de a regla nivelul de zahar din sange. Acest lucru se intampla datorita actiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranta la glucoza), care este la randul sau un factor esential pentru functionarea normala a metabolismului.

In vederea sporirii la maxim a eficacitatii produsului Forever Lean este necesar sa urmati o dieta cat mai sanatoasa si sa practicati in mod constant exercitii fizice. In felul acesta, veti atinge si va veti mentine greutatea corporala dorita.

*** Forever Lean contine ingrediente prin care ajunge sa contribuie la blocarea absorbtiei caloriilor din lipide si carbohidrati
*** Cromul, unul dintre cele mai importante ingrediente regasite in Forever Lean, sprijina capacitatea organismului de a regla nivelul de zahar din sange, rezultand astfel o functionare normala a metabolismului
*** Contribuie la inhibarea temporara a absorbtiei caloriilor din zaharuri

Modul de administrare Forever Lean:

  • Se va consuma cate o singura tableta, de trei pana la patru, preferabil cu 30-60 de minute inainte de masa.

Modul de prezentare Forever Lean:

  • Forever Lean contine 120 de capsule.

Forever Lean pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *