Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap

Sapun aloe vera – Aloe Hand Soap poseda o formula exceptionala concentrata in jurul gelului stabilizat de aloe vera. Este foarte apreciat deopotriva atat de catre adulti cat si de catre copii, poseda calitati non-iritante si mai ales, hidratante. Sapunul pe baza de aloe vera Aloe Hand Soap poate fi folosit atat pentru igiena mainilor, dar si pentru igiena fetei. Datorita prezentei gelului stabilizat de aloe vera, Aloe Hand Soap este capabil sa curete epiderma fara a o usca, fiind in acelasi timp si usor de folosit.

Aloe Hand Soap produce din abundenta o spuma usor parfumata, foarte placuta, care se poate indeparta cu foarte mare usurinta. El va lasa in urma sa o piele matasoasa, moale supla, dar mai ales curata. In vreme ce alte alte produse similare sau sapunurile solide produc cel mai adesea iritatii, cu Aloe Hand Soap nu veti avea parte niciodata de un asemenea lucru.

Sapun Aloe Vera – hidratare si ingrijire de exceptie cu Aloe Hand Soap

Pastrati-va igiena mainilor cu Forever Aloe Hand Soap
Forever Aloe Hand Soap

Si copiii vor fi realmente incantati de produsului nostru, Aloe Hand Soap, pentru ca acesta NU va irita ochii, fiind in plus un produs biodegradabil. Aloe Hand Soap poseda un pH controlat, cu o actiune delicata. Din acest motiv se utilizeaa pentru ingrijirea zi de zi a fetei, mainilor si corpului. Aloe Hand Soap se poate folosi si de catre persoanele ce poseda o piele sensibila sau sufera de diverse iritatii. Aloe Hand Soap se prezinta in fata dumneavoastra intr-o forma moderna, sub forma unui ambalaj de tip flacon-dozator. Acesta poseda un parfum discret, fapt care il transforma intr-un produs ideal de a fi folosit de catre intreaga familie.

De retinut

*** Aloe Hand Soap poseda o formula hidratanta, datorita gelului stabilizat de aloe vera
*** Sapunul Aloe Hand Soap realizeaza o actiune delicata
*** Aloe Hand Soap se prezinta sub forma unui flacon-dozator

Modul de utilizare sapun Aloe vera Hand Soap:

  • Dupa fiecare apasare a mecanismului de eliberare a produsului, se va elibera o cantitate mica de produs, de preferat in palmele umezite.
  • Curatirea eficienta a fetei, mainilor sau corpului presupune formarea unei spume din abundenta, spuma ce se va indeparta foarte usor cu apa calduta.
  • Pielea sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale;
  • Aloe Hand Soap NU irita ochii.

Modul de prezentare Aloe Hand Soap:

  • Aloe Hand Soap se prezinta sub forma unui flacon-dozator, cu un continut de 473 ml.

Forever Aloe Hand Soap pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.