Forever Sun Lips

Forever Sun Lips

Forever Sun Lips ofera o protectie foarte buna pentru tesuturile deosebit de sensibile ale buzelor. Forever Living Products va ofera Forever Sun Lips pentru a contracara efectele negative exercitate de catre vremea rece, soare sau vant. Cu toate ca este deosebit de important a ne proteja buzele impotriva agresiunilor externe exercitate din mediul inconjurator, asa cum o facem de obicei in cazul pielii, adesea obsnuim sa neglijam ingrijirea buzelor, concentrandu-ne doar asupra tenului sau corpului. Pentru a evita acest lucru, Forever Living Products va vine in ajutor, oferindu-va un balsam de buze deosebit, cu proprietati calmante, ideal pentru protejarea tesuturilor sensibile ale buzelor. Forever Sun Lips, datorita ingredientelor sale, protejeaza tesuturile sensibile ale buzelor impotriva soarelui sau vantului, inclusiv impotriva razelor UVA si UVB, dar in acelasi timp ofera si o foarte proaspata si racoritoare senzatie de menta.

Forever Sun Lips – aloe vera si uleiul de jojoba pentru buze

Buzele vor fi protejate cu Forever Sun Lips
Forever Sun Lips

Un alt ingredient de baza pentru Forever Sun Lips este uleiul obtinut din semintele de jojoba, ingredient care aduce produsului nostru proprieti hidratante, ameliorand in acelasi timp si textura buzelor. Calitatile uleiul de jojoba completate de catre cele ale gelului de aloe vera, un adevarat agent de calmare, racorire si hidratare.

Alantoina, componenta a gelului de aloe vera, contribuie si ea intr-o mare masura la calmarea pielii, conferind si ea produsului nostru o senzatie de racorire, calmand in acelasi timp si iritatiile. Forever Sun Lips devine astfel un produs nelipsit din rutina zilnica, datorita calitatilor sale de exceptie, protejand buzele impotriva temperaturilor extreme, dar si impotriva efectelor negative exercitate de catre vant.

*** Forever Sun Lips poseda un factor de protective SPF 30;
*** Forever Sun Lips contine gel stabilizat de aloe vera, ulei de jojoba si alantoina;
*** Forever Sun Lips poseda un spatiu larg de actiune, protejand buzele impotriva razelor UVB si UVA;
*** Forever Sun Lips poseda o aroma racoritoare si discreta de menta

Modul de utilizare Forever Sun Lips:

  • Produsul se va utiliza ori de cate ori este nevoie, prin aplicarea sa pe buze cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare

Modul de prezentare Forever Sun Lips:

  • Forever Sun Lips continue 4.25 grame.

Forever Sun Lips pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *