Forever Firming Serum

Forever Firming Serum

Forever Firming Serum este special conceput si gandit pentru a actiona din exterior impotriva semnelor specifice imbatranirii printr-una dintre cele mai noi si avansate descoperiri stiintifice din domeniu. Produsul nostru, Forever Firming Serum reuseste sa potenteze calitatile gelului de aloe vera cu tripeptide-2 alaturi de peptide din trei aminoacizi care mimeaza procesele naturale care se regasesc la nivel cutanat in vederea reducerii ridurilor si sporirii fermitatii. De-a lungul timpului, in cadrul mai multor studii clinice s-a demonstrat ca ingredientele enumerate anterior au imbunatatit intr-un mod semnificativ elasticitatea pielii, devenind astfel recunoscute si apreciate pentru combaterea progerinei. Progerina este o proteina daunatoare al carei nivel creste pe masura ce inaintam in varsta si care afecteaza negativ pielea.

Forever Firming Serum – o formula complexa de ultima generatie

Forever Firming Serum - formula revolutionara
Forever Firming Serum

Ingredientele valoroase prezente in produsul Forever Firming Serum sunt completate de hialuronatul de sodiu hidrolizat, un agent umectant natural, capabil sa sustina in mod eficient hidratarea pielii. Devine clar ca formula produsului Forever Firming Serum este una conceputa in mod stiintific in vederea sporirii calitatilor gelului de aloe vera de a catifela si calma pielea. Extractul de drojdie este adaugat in produsul nostru pentru a sustine sinteza colagenului dar si a mecanismelor naturale de aparare a pielii, in vederea uniformizarii nuantei acesteia, in vreme ce proteinele obtinute din grau revitalizeaza pielea, sporindu-i aspectul catifelat, sanatos si ferm.

Toate aceste ingrediente care se completeaza in mod sinergic actioneaza din exterior asupra imbatranirii, completandu-si efectele.

*** Forever Firming Serum este un sistem avansat de ultima ora de ingrijire a pielii
*** Forever Firming Serum nu contine parfum
*** Forever Firming Serum contine si hialuronat de sodiu hidrolizat capabil sa hidrateze pielea in profunzime
*** Forever Firming Serum contine tripeptide-2 si peptide din aminoacizi capabili sa redea fermitatea pielii, reducand in acelasi timp si ridurile
*** Forever Firming Serum prezinta efect antiaging

Modul de utilizare Forever Firming Serum:

  • Se va aplica Forever Firming Serum numai pe pielea curata, prin apasarea de 1-2 ori a pompitei dozatoare. In zona in care s-a aplicat produsul se va masa usor pana cand cantitatea astfel eliberata va fi fost complet absorbita in piele. Imediat veti vedea noul aspect intinerit al pielii;
  • Evitati contactul produsului Forever Firming Serum cu ochii. In cazul aparitiei unor iritatii, se va proceda la clatire cu apa din abundenta. Daca totusi iritatia persista, intrerupeti utilizarea produsului si consultati un specialist.

Modul de prezentare Forever Firming Serum:

  • Forever Firming Serum contine 30 ml.

Forever Firming Serum pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *