Forever Gentleman's Pride After-Shave

Forever Gentleman’s Pride After-Shave

After Shave Forever . Gentleman s Pride After-Shave va face ca barbieritul sa fie cu adevarat desavarsit. Lotiunea de ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave este oferita tuturor barbatilor de catre Forever Living Products Romania. Datorita formulei sale exceptionale ce foloseste aloe vera, va face ca ritualul barbieritului sa fie cu adevarat desavarsit de o senzatie de prospetime binemeritata.

Cu Forever Gentleman’s Pride After-Shave iritatiile devin amintire

After shave Forever Gentleman's Pride
Gentleman’s Pride After-Shave

Stim cu totii ca barbieritul, fie ca este efectuat cu aparate de ras electrice, fie ca este efectuat cu lame de ras clasice, adesea lasa in urma lor iritatii, taieturi, zgarituri sau uscaciune cutanata. Toate neplacerile pe care barbieritul le cauzeaza atat de frecvent vor deveni doar o amintire, odata ce veti folosi Forever Gentleman’s Pride After-Shave. Produsul este remarcabil prin calitatile sale deosebite. Lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unui after-shave balsamic. Acesta NU contine alcool, are proprietati hidratante si in acelasi timp poseda un miros masculin curat.

Important

Lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave vi se prezinta sub forma unei emulsii hidratante si catifelante, care calmeaza pielea dupa operatia de barbierit. La fel ca si in cazul majoritatii produselor de la Forever Living Products Romania, lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave are o formula care contine in primul rand gelul stabilizat de aloe vera. El este completat de alte extracte naturale de rozmarin si musetel ce sporesc efectele de hidratare si de calmare.

Combinatia dintre gelul stabilizat de aloe vera si agentii de hidratare si emoliere dau o senzatie placuta dupa folosirea lotiunii. Forever Gentleman’s Pride After-Shave va inviora si reimprospata pielea.

Odata folosita lotiunea de ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave, barbatii vor indragi senzatia de prospetime pe care aceasta o va conferi. Simultan, femeile vor aprecia nota de masculinitate conferita de parfumul sau.

De retinut

*** Lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave sub forma unei emulsii hidratante
*** Forever Gentleman’s Pride After-Shave NU contine alcool
*** Lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave are o actiune hidratanta si calmanta
*** Folosirea lotiunii de ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave va conferi o nota de masculinitate unica, dar in acelasi timp si proaspata

Modul de utilizare After Shave Forever Gentleman’s Pride:

  • Lotiunea dupa ras Forever Gentleman’s Pride After-Shave se va aplica dupa barbierit, operatie urmata de un masaj fin.

Modul de prezentare After Shave Forever Gentleman’s Pride:

  • Lotiunea Forever Gentleman’s Pride After-Shave contine 118 ml.

Forever Gentleman’s Pride After-Shave pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.