Forever Fiber

Forever Fiber

Forever Fiber este alegerea ideala pentru oricine atunci cand se doreste sprijinirea bunei functionari a intregului sistem digestiv, dar si pentru favorizarea starii de sanatate optima. Forever Fiber este un produs pe care orice nutritionist il recomanda datorita calitatilor sale. Forever Fiber este capabil sa furnizele organismului toata cantitatea de fibre solubile  de care acesta are nevoie pe parcursul intregii zile. Spunem acest lucru, pentru ca pe langa continutul sau, Forever Fiber este astfel ambalat incat este foarte usor sa-l aveti la dumneavoastra in orice moment al zilei si in orice loc va aflati. Expertii in nutritie recomanda un consum optim de fibre solubile in fiecare zi, dar pentru ca fiecare dintre noi ne aflam in cautarea unor alimente ce sunt foarte usor de preparat, se intampla adesea sa nu reusim sa aducem aportul necesar de fibre.

De ce este important sa consumam Forever Fiber?

Forever Fiber - fibre solubile
Forever Fiber

Acesta este si motivul principal pentru care Forever Fiber a fost conceput si ne vine in ajutor. Forever Fiber contine in formula sa nu mai putin de patru tipuri de fibre, reusind sa fie in acelasi timp si o modalitate foarte practica la indemana oricui de a creste aportul de fibre din dieta. Varianta ideala pentru a consuma Forever Fiber este impreuna cu Aloe Vera Gel sau cu orice alta bautura fara alcool, chiar si cu apa atunci cand nu avem timp pentru prepararea bauturii preferate.

Atunci cand sunt consumate, fibrele aduc multiple beneficii pentru sanatate, dar cel mai adesea aceste beneficii sunt asociate cu buna functionare a aparatului digestiv. Forever Fiber, consumat intre mese, isi aduce un aport important la mentinerea senzatiei de satietate, la pastrarea nivelului normal al apetitului, la pastrarea nivelului normal al poftei de dulce, dar si la un aport caloric normal.

In acest fel, Forever Fiber devine o modalitate facila aflata la indemana oricui de a furniza organismului cantitatea zilnica necesara de fibre solubile, pastrand astfel sansele ca sanatatea organismului sa se mentina vreme indelungata.

*** Forever Fiber contine 5 grame de fibre per plic
*** Forever Fiber a fost conceput pentru a furniza o modalitate la indemana de a-ti asigura un aport optim de fibre
*** Forever Fiber se dizolva rapid in Forever Aloe Vera Gel sau alta bautura
*** Forever Fiber se remarca prin gustul sau neutru, nu contine gluten

Modul de administrare Forever Fiber:

  • Se va consuma un singur plic de Forever Fiber pe parcursul zilei. Se recomanda a se combina intr-un pahar cu Aloe Vera Gel sau orice alta bautura fara alcool pe care o preferati.

Modul de prezentare Forever Fiber:

  • Forever Fiber contine 30 de plicuri, fiecare cu un continut de 6.1 grame.

Forever Fiber pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *