Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen – alimentul complet. Spunem acest lucru deoarece alaturi de miere, polenul contine nu mai putin de 22 de nutrienti. Atat polenul cat si mierea sunt supranumite “alimente complete”.  Polenul pe care albinele in recolteaza din flori este folosit de acestea pentru propria lor hrana. In ceea ce priveste Forever Bee Pollen, florile din care polenul provine sunt situate in zone care nu sunt afectate de poluare, cum ar fi de exemplu zonele inalte ale desertului Sonora. Acesta din urma se afla in nordul statului american Arizona. Dintre plantele regasite in aceste regiune se evidentiaza Cactusul, Mesquite, Ocotillo, Saguaro, Chaparral si lista poate continua. Din punct de vedere ecologic, zona este una deosebita, pentru ca nu este deloc afectata de poluare. Din acest motiv, se poate afirma ca produsele apicole pe care Forever Living Products vi le propune sunt perfect curate.

Polenul mai este supranumit inca din cele mai vechi timpuri si “pulberea fertila” a florilor, folosit asa cum am mai precizat de catre albine pentru a se hrani. Polenul este deosebit de important, deoarece se poate afirma ca fara existenta polenului, viata nu ar putea exista, pentru ca nu ar exista astfel arborii, florile si orice alta planta.

Forever Bee Pollen, un produs natural in intregime
Forever Bee Pollen

De unde provine produsul Forever Bee Pollen?

Conform cu cele enumerate anterior, Forever Living Products colecteaza polenul din zone desertice foarte inalte, care se caracterizeaza in primul rand ca fiind lipsite de poluare, dupa care este depozita in colectoare speciale din otel inoxidabil, pastrandu-si astfel intreaga prospetime si toate virtutile.

Polenul cules de albine cuprinde o gama foarte larga de nutrienti ce indeplinesc roluri variate si importante in mentinerea sanatatii. Dintre acesti nutrienti se remarca vitaminele hidrosolubile (complexul de vitamine B si vitamina C), enzime si coenzime, o gama larga de minerale, vitamine liposolubile (vitamina E, vitamina K, beta-caroten, vitamina D), hidrati de carbon, 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esentiali, proteine, hidrati de carbon si acizi grasi vegetali. Alaturi de nutrientii enumerati anterior, polenul recoltat de albine mai contine si lecitina, un element care se regaseste in mod natural in fiecare celula a corpului uman, importanta pentru rolul deosebit din metabolismul lipidelor. Mai putem adauga si faptul ca toate substantele pe care polenul le cuprinde sunt foarte usor de absorbit si de asimilat de catre organism.

Forever Living Products garanteaza ca Forever Bee Pollen este un prods in intregime natural, lucru garantat prin eticheta produsului. Forever Bee Pollen NU contine conservanti, coloranti sau arome artificiale.

*** Forever Bee Pollen este un supliment alimentar esential
*** Forever Bee Pollen contine o paleta larga de vitamine si minerale
*** Polenul contine toti aminoacizii esentiali
*** Forever Bee Pollen este un produs de calitate superioara, obtinut prin liofilizare
*** Forever Bee Pollen este un produs obtinut din materie prima nepoluata
*** Polenul este benefic pentru piele

Modul de administrare Forever Bee Pollen:

  • Se recomanda a se consuma o cantitate mica (un sfert de tableta) pentru a verifica o eventuala reactie alergica, apoi se sporeste treptat doza zilnica pana la de trei ori pe zi cate o tableta.

Modul de prezentare Forever Bee Pollen:

  • Forever Bee Pollen contine 100 tablete.

Forever Bee Pollen pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *