Forever F15 Intermediar

Forever F15 Intermediar

Atunci cand va propuneti sa faceti o schimbare majora in viata dumneavoastra de cele mai multe ori acest lucru presupune deprinderea unor noi obiceiuri, dar si renuntarea la unele vechi. Tot asa, multi oameni considera schimbarea ca fiind una grea, mai ales atunci cand implicadobandirea unui comportament nou. De cele mai multe ori aceste schimbari se dobandesc in timp, fiind mult mai usor atunci cand cineva va sustine. Atunci cand ne dorim sa slabim, acest lucru nu inseamna sa ne infometam. De fapt, acest lucru inseamna gasirea echilibrului sanatos si corect intre stilul de viata si regimul alimentar.

Forever F15 Intermediar – va provoaca prin exercitii pentru dezvoltarea unei musculaturi suple

Forever F15
Forever F15

Noul pachet F15 este un program foarte avansat pentru controlul greutatii, gandit special pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa scape de kilogramele in plus, dar in acelasi timp sa depuna si masa musculara.

Dupa cum o spune si numele, programul F15 este conceput pentru 15 zile, avand in continutul sau urmatoarele produse:

  • Forever Aloe Vera Gel – cate 2 cutii fiecare avand 1 litru
  • Forever Lite Ultra Shake – in varianta vanilie sau ciocolata
  • Forever Garcinia Plus – 90 capsule moi
  • Forever Fiber – sursa de fibre alimentare solubile, 15 plicuri
  • Forever Therm – 30 tablete

Pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor fiecaruia dintre noi, programul F15 vine cu sase programe diferite, pe care le puteti urma in functie de conditia dumneavoastra fizica si de nevoi. Astfel, aceste programe sunt concepute astfel incat sa evoluati de la nivelul „Incepator” la „Avansat”. Daca va aflati la inceputul aceste calatorii, atunci credem ca cel mai bine este sa optati pentru programul „F15 Incepator”. Daca va regasiti deja printre persoanele active cu o dieta sanatoasa atunci programul „F15 Intermediar” este cea mai buna alegere. In schimb, atunci cand si sportul si o dieta sanatoasa sunt printre preocuparile dumneavoastra constante dar cautati noi provocari, atunci „F15 Avansat” este alegerea care credem ca vi se potriveste.

*** Programul „F15 Intermediar” va invata cum sa va simplificati dieta, sa alegeti alimente mai sanatoase si sa intelegeti de ce somnul joaca un rol atat de important in programul de control al greutatii
*** Programul „F15 Intermediar” va ofera retete noi pentru toate mesele unei zile, inclusiv pentru gustari.
*** Programul „F15 Intermediar” va provoaca prin exercitii care pornesc de la cele invatate anterior in cadrul programului „F15 Incepator” , dar cu un plus de rezistenta, scopul final dezvoltarea unei musculaturi suple.
*** Programul „F15 Intermediar” introduce, de asemenea, intervalele cardio de intensitate ridicata, care va ajuta sa ardeti mai repede caloriile, precum si 2 antrenamente Yoga.

Mod de administrare Forever F15 Intermediar:

  • Se vor urma instructiunile prezentate in brosusa Forever F15. Click AICI pentru a copia manualul produsului.

Mod de prezentare Forever F15 Intermediar:

  • Trusa

Forever F15 Intermediar pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *