Forever F15 Avansat

Forever F15 Avansat

Orice schimbare majora din viata noastra presupune renuntarea la unele obiceiuri vechi daunatoare si deprinderea unora noi. Schimbarile importante din viata fiecaruia dintre noi sunt percepute a fi grele, mai atunci cand trebuie sa ne schimbam anumite comportamente. Astfel de schimbari importante din viata noastra se dovedesc a fi foarte greu de dobandit, de aceea este mult mai usor in cazul in care suntem sustinuti de cineva.

Trecerea la un regim alimentar care urmareste pierderea unor kilograme in plus nu inseamna nicidecum infometare. De fapt, este vorba despre gasirea unui echilibru corect si sanatos, in paralel cu ajustarea stilului de viata.

Forever F15 Avansat
Forever F15 Avansat

Noul program Forever F15 reprezinta un program avansat in vederea controlului greutatii, destinat in mod deosebit celor ce doresc sa scape de anumite kilograme in plus, dar in acelasi timp sa si depuna masa musculara.

Dupa cum o spune si denumirea produsului, Forever F15 este un program gandit pentru 15 zile, ce contine urmatoarele produse:

  • Forever Aloe Vera Gel – 2 cutii fiecare cu un continut de 1 litru
  • Forever Lite Ultra Shake – la alegere intre aromele de vanilie sau ciocolata
  • Forever Garcinia Plus – 90 capsule moi
  • Forever Fiber – pentru un aport important de fibre solubile in apa, 15 plicuri
  • Forever Therm – 30 tablete

Forever F15 este gandit a functiona sub forma a sase programe diferite, alegere pe care o veti face in functie de conditia fizica a dumnavoastra, dar si de nevoi. Cele sase programe sunt concepute pentru a evolua de la nivelul „Incepator” la „Avansat”. Programul „Forever F15 Incepator” se adreseaza acelora care sunt la inceputul acestei calatorii, atat in ceea ce priveste conditia fizica, cat si in ceea ce priveste alimentatia. „Forever F15 Intermediar” se adreseaza persoanelor cu o dieta sanatoasa, completata de exercitii fizice regulate. Atunci cand ai nevoie de provocari, iar dieta sanatoasa si exercitiile fizice sunt o constanta in viata dumneavoastra, programul „Forever F15 Avansat” este ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

*** „Forever F15 Avansat” introduce antrenamente specifice pentru cresterea rezistentei, care va ajuta sa va tonificati corpul si sa va sporiti performantele sportive
*** „Forever F15 Avansat” sporeste intensitatea antrenamentelor cardio, astfel incat sa va provoace sa treceti la urmatorul nivel
*** „Forever F15 Avansat”, fiind deja mai experimentat in ceea ce priveste hrana sanatoasa, in acest program veti masura altfel portiile de mancare, anume prin marimea palmei si nu prin calculul caloriilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *