Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub va realiza o curatire exceptionala a pielii in toata profunzimea sa. Formula produsului Forever Aloe Scrub este concentrata in jurul gelului stabilizat de aloe vera, imbunatatit cu microsfere de ulei de jojoba. Nu intamplatoare este alaturarea dintre gelul stabilizat de aloe vera si uleiul solidificat de jojoba, doarece acesta combinatie permite exfolierea foarte usoara a celulelor moarte si a detritusurilor acumulate in pori. Actiunea pe care produsul Forever Aloe Scrub o realizeaza este una delicata, facand din acest produs alegerea ideala de zi cu zi, putandu-se folosi fara niciun motiv de ingrijorare.

Forever Aloe Scrub – un exfoliant exceptional

Forever Aloe Scrub indeparteaza celulele moarte
Forever Aloe Scrub

Formula cremei Forever Aloe Scrub contine o serie de ingrediente naturale cu rol important in imbunatatirea procesului de reinnoire a celulelor. In acelasi timp, ingredientele din formula cremei Forever Aloe Scrub sunt capabile sa protejeze epiderma in comparatie cu alte exfoliante sintetice regasite pe piata care prezinta o serie de actiuni deshidratante. Putem trage concluzia astfel ca produsul nostru Forever Aloe Scrub este o alegere foarte buna pentru exfolierea delicata a celulor moarte, impreuna cu resturile ce provin de la celulele moarte care astupa porii. Crema Forever Aloe Scrub se poate folosi chiar si pentru tenurile terne, inclusiv acestea vor capata un aspect luminos si radios.

*** Crema Forever Aloe Scrub este un exfoliant natural atat pentru corp cat si pentru fata
*** Crema Forever Aloe Scrub va realiza pregatirea epidermei in vederea aplicarii altor produse cu rol hidratant
*** Crema Forever Aloe Scrub prezinta o actiune de exfoliere delicata, fapt care permite sa fie folosita in fiecare zi

Modul de utilizare Forever Aloe Scrub:

  • Crema Forever Aloe Scrub se recomanda a se aplica pe tenul umezit in prealabil, proces urmat de una masaj fin si delicat timp de 2-3 minute pana cand crema va si absorbita complet. Se va evita zona ochilor, in vreme ce indepartarea resturilor cremei se va face numai prin clatire cu apa calduta din abundenta. Tenul se va usca cu un prosop moale si curat prin tamponare.

Modul de prezentare Forever Aloe Scrub:

  • Crema Forever Aloe Scrub contine 99 grame.

Forever Aloe Scrub pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *