Forever Aloe Activator

Forever Aloe Activator

Forever Aloe Activator este deosebit de bogat in gel stabilizat de aloe vera. Acest din urma element este completat alantoina, datorita capacitatii acesteia de a stimula regenerarea celulara. Forever Aloe Activator este un prods exceptional, remarcabil si prin continutul sau extrem de bogat in enzime, aminoacizi si polizaharide, ceea ce il fac sa fie alegerea ideala si pentru hidratarea tenului. Despre Forever Aloe Activator se mai poate afirma ca este unul dintre acele produse Forever Living Products Romania care au o concentratie de gel stabilizat de aloe vera foarte mare.

Forever Aloe Activator, prietenul tenului

Aloe Activator
Aloe Activator

Pentru ca Forever Aloe Activator este un produs excelent pentru hidratarea tenului care poate fi folosit si ca o excelenta baza pentru machiar, se poate folosi inaintea altui prods exceptional pentru ingrijirea tenului de la Forever Living Products, anume Facial Contour Mask Powder. Acesta din urma, aduce cu sine un efect de curatire, hidratare si refacere a tenului. Masca Facial Contour Mask Powder este alegerea cea mai buna si mai inspirata pentru a indeparta celulele moarte, conferind in acelasi timp tenului un aspect intinerit si luminos.

Seria motivelor pentru care Forever Aloe Activator este un produs remarcabil continua cu faptul ca acesta poseda un pH echilibrat, usor spre acid (4,5). Din acest motiv, Forever Aloe Activator se poate aplica cu usurinta si in jurul ochilor.

Forever Aloe Activator este un produs polivalent, putand fi folosit in mai multe scopuri, insa cel mai adesea el este folosit impreuna cu trusa pentru ingrijirea tenului Forever Aloe Fleur de Jouvence, pentru ca este extrem de eficient atunci cand vine vorba despre curatirea profunda a tenului, pentru refacerea acestuia, pentru conferirea unei senzatii de prospetime sau pentru obtinerea unui efect astringent. Forever Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon de vata in care a fost imbibat produsul.

*** Forever Aloe Activator contine o formula bazata in principal din gel stabilizat de aloe vera si alantoina
*** Forever Aloe Activator este un foarte bun agent de curatare si hidratare
*** Forever Aloe Activator poate fi aplicat in jurul ochilor
*** Forever Aloe Activator este un astringent eficace

Modul de utilizare Forever Aloe Activator:

  • Forever Aloe Activator se va aplica pe zona dorita impreuna cu un tampon de vata imbibat in produs;
  • Atunci cand Forever Aloe Activator se va folosi impreuna cu trusa Forever Aloe Fleur de Jouvence se vor urma instructiunile prezente in trusa.

Modul de prezentare Forever Aloe Activator:

  • Sub forma unui flacon 130 ml (atunci cand este achizitionat separat).

Forever Aloe Activator pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *