Aloe Lips

Aloe Lips

Aloe Lips Forever va protejeaza buzele in fata agresiunii factorilor externi asa cum niciun alt produs similar nu o poate face. Forever Living Products Romania va pune la dispozitie acum un produs care pune in valorea multiplele proprietati ale plantei aloe vera, ideale pentru ingrijirea buzelor. Aloe Lips reuneste intr-un singur produs toate calitatile plantei aloe vera, ale cerii de albine si ale uleiului de jojoba pentru a forma impreuna unul dintre cele mai performante produse de pe piata destinat ingrijirii zilnice a buzelor, indiferent de anotimpul anului in care ne aflam.

Forever Aloe Lips – formula hidratanta remarcabila pentru buze

Forever Aloe Lips
Forever Aloe Lips

Aloe Lips este astfel ideal pentru a hidrata buzele uscate si crapate, netezindu-le si inmuindu-le simultan. Oriunde va veti regasi in timpul liber, Aloe Lips trebuie sa fie cu dumneavoastra. Fie pe o partie de schi, fie pe plaja unei mari insorite, Aloe Lips trebuie sa se regaseasca in preajma dumneavoastra. Aloe Lips este usor de transportat si comod in utilizare. Aloe Lips se prezinta in fata dumneavoastra intr-un ambalaj practic de dimensiuni reduse.

Putem afirma cu certitudine ca daca ati putea cere o parere buzelor despre ce produs pentru ingrijire isi doresc sa folositi, ele cu siguranta ar spune: “Aloe Lips!”.

*** Aloe Lips se remarca prin formula hidratanta
*** Forever Aloe Lips aduce cu sine si un efect de gloss
*** Aloe Lips  se poate folosi in orice anotimp

Modul de utilizare Aloe Lips Forever:

  • Se va folosi pentru hidratarea si emolierea constanta a buzelor.
  • Ideal pentru a preveni uscarea sau asprirea lor in conditii climatice extreme

Modul de prezentare Aloe Lips Forever:

  • Forever Aloe Lips continue 4.25 grame.

Forever Sun Lips pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *