Pasta de dinti Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel combina in formula sa revolutionara gelul de aloe vera stabilizat cu propolisul. Pasta de dinti Forever Bright Toothgel include in compozitia sa propolisul pentru calitatile sale antibiotice, rezultand astfel un produs care protejeaza gingiile, care poseda calitati antiseptice, si nu in ultimul rand contribuie din plin la impiedicarea formarii tartrului. Unul dintre cele mai remarcabile lucruri pe care il intalnim la pasta de dinti Forever Bright Toothgel este faptul ca aceasta NU CONTINE FLUORURI, acest atu fiind doar unul dintre atuurile care o vor face iubita atat de catre copii, cat si de parinti.

Pasta de dinti Forever Living Products – aloe vera ideala pentru igiena bucala

Pasta de dinti din aloe vera Forever Living Products
Pasta de dinti Forever Living Products

Cunoastem deja de foarte mult timp ca aloe vera este planta ideala pentru ingrijirea pielii, iar acest fapt face din pasta de dinti Forever Bright Toothgel alegerea ideala pentru ingrijirea si pastrarea igienei cavitatii bucale sau pentru ameliorarea problemelor acesteia. Calitatile pe care le intruneste pasta de dinti Forever Bright Toothgel sunt certificate si confirmate de mai multe teste dermatologice care au aratat ca aceasta nu este deloc o pasta de dinti abraziva, posedand diverse caracteristici extraordinare pentru curatirea dintilor si pentru protejarea gingiilor.

Pentru ca aloe vera este considerata o adevarata comoara pentru gama foarte larga de intrebuintari, includem aici si pe cele care se refera la asigurarea unei igiene orale perfecte, pasta de dinti Forever Bright Toothgel va face cu siguranta din dantura dumneavoastra una care va straluci. Mai mult decat atat, pasta de dinti Forever Bright Toothgel se va dovedi un produs pe care intreaga familie il va indragi, mai ales pentru calitatile sale antiseptice si anti-placa microbiana, de intarire a gingiilor, de indepartare a petelor dentare, in vederea pastrarii unei respiratii proaspete pe timp indelungat. Chiar si pentru persoanele cu un regim alimentar vegetarian, pasta de dinti Forever Bright Toothgel se poate folosi fara nicio restrictie, pentru ca nu contine niciun ingredient de origine animala.

Iata o lista scurta cu cele mai apreciate beneficii care rezulta din folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel va contribui din plin la prevenirea sangerarii gingiilor;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU contine FLUOR;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel contribuie la prevenirea aparitiei tartrului;
  • Atunci cand folositi pasta de dinti Forever Bright Toothgel, aceasta va curata placa bacteriana nu prin slefuire, ci prin dizolvare;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel poate fi folosita si in cazul persoanelor cu gingii sensibile.

Modul de utilizare al pastei de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pentru asigurarea unei igiente dentare ideale, se recomanda folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel imediat dupa fiecare masa, alaturi de efectuarea unui control stomatologic periodic. Se recomanda in plus, evitarea consumului de alimente intre mesele principale ale zilei.

Modul de prezentare al pastei de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Pasta de dinti contine 130 grame.

Forever Bright Toothgel pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *