Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca

Maca este o planta adesea intalnita in tinuturile muntoase din centrul statului Peru. Radacina comestibila reprezinta pentru localnici un nutritiv important. In Peru, Maca a fost venerata de peste doua mii de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Maca inainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incasilor”. Astazi, Maca este cunoscuta ca “ginseng peruvian”. Studii recente arata ca ar favoriza libidoul, potenta sexuala si energia.

Forever Multi-Maca – sprijina vitalitatea si energia

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consuma Maca de la vârsta de trei ani si ramân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pâna la vârste inaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic. Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidrati de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.

Forever Multi-Maca
Forever Multi-Maca

Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se pare ca se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari in sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos s joaca un rol major in procesul de stimulare sexuala si performanta fizica in timpul actului sexual. Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina – toate trei fiind prezente in Maca in cantitati semnificative. Maca contine, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major in sustinerea fertilitatii barbatilor. Forever Multi-Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.

Forever Multi-Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face impreuna!

Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest produs Forever face totul pentru voi, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.

*** Maca, ingredientul principal din Forever Multi-Maca, este cunoscut ca stimulent sexual al incasilor
*** Planta poate favoriza libidoul, vitalitatea si energia

Mod de administrare Forever Multi-Maca:

  • Se vor consuma cate doua tablete pe zi.

Modul de prezentare Forever Multi-Maca:

  • Forever Multi-Maca contine 60 de tablete

Forever Multi-Maca pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *