Forever Immublend

Forever Immublend

Forever Immublend este un supliment nutritiv conceput pentru a stimula functionarea eficienta a sistemului imunitar. Formula suplimentului nutritiv Forever Immublend este una revolutionara, de data recenta, aparuta pe piata din tara noastra in anul 2012. Forever Immublend va sprijini functionarea normala a sistemului imunitar prin abordarea unor aspecte care se refera la prima linie de aparare a corpului, cum ar fi pielea sau sangele, mergand pana la ultima sa linie de aparare, considerata a fi localizata in colon.

Forever Immublend – intareste sistemul imunitar

Forever Immublend pentru sistemul imunitar
Forever Immublend

Amestecul in jurul caruia este concentrata formula produsului Forever Immublend este unul brevetat de catre Forever Living Products, in care fiecare ingredient este ales special in functie de rolul pe care il indeplineste in sprijinirea functionarii sistemului imunitar. In acest fel, sistemul de aparare al organismului este ajutat sa functioneze pe cat de eficient este posibil. In cadrul acestui amestec s-au ales mai multi nutrienti, spre exemplu pentru calitatile unor ciuperci cu valori nutritive si antioxidante exceptionale – Maitake si Shiitake cu lactoferina – alaturi de minerale, cum ar fi zincul si vitaminele C si D.

Iata o lista cu cele mai importante ingrediente ale produsului:

  • Fructooligozaharide – contribuie la pastrarea unui nivel normal al probioticelor la nivelul sistemului digestiv;
  • Ciuperci maitake & shiitake – sprijina dezvoltarea celulelor imunitare alaturi de functia cardiovasculara;
  • Vitamina D – intareste celulele imunitare;
  • Vitamina C – prezinta efecte antioxidante;
  • Zincul combate actiunea radicalilor liberi si sprijina dezvoltarea celulelor imunitare;
  • Lactoferina ajuta la dezvoltarea celulelor imunitare si contribuie in acelasi timp la pastrarea unui nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinelor.

Putem concluziona ca formula originala regasita in produsul Forever Immublend este realizata in scopul sprijinirii bunei functionare a sistmeului imunitar in tot ansamblul sau prin oferirea unor nutrienti naturali care actioneaza in mod sinergic, consituind un fundament pentru intarirea sistemului imunitar. In compozitia suplimentului Forever Immublend se regasesc o serie importanta de nutrienti cu efecte anihilante a actiunii radicalilor liberi, dar si de stimulare a organismului in vederea producerii de antioxidanti proprii.

*** Sprijina buna functionare a sistemului imunitar
*** Furnizeaza o paleta larga de nutrienti importanti pentru functia imunitara
*** Combate radicalii liberi

Modul de administrare Forever Immublend:

  • Se vor consuma cate doua tablete pe zi, urmandu-se cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Modul de prezentare Forever Immublend:

  • Fiecare flacon Forever Immublend contine 60 tablete

Forever Immublend pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *