Forever Aloe MPD 2X

Forever Aloe MPD 2X

Forever Aloe MPD 2X este un detergent universal, ideal atat pentru spalarea vaselor, inclusiv la masina de spalat vasele, cat si la spalarea manuala sau automata a rufelor. Forever Living Products va ofera detergentul universal Forever Aloe MPD 2X care poseda o formula bazata in primul rand pe aloe vera, fiind in plus un detergent sigur atat pentru inconjurator, dar si pentru dumneavoastra. Pentru ca in fiecare zi obisnuim sa folosim diversi detergenti, devine astfel mult mai comod, dar in acelasi timp si mai economic sa folosim un singur produs, mai ales pentru ca acesta este conceput a curata in acelasi timp vesela, lenjeria, pardoseala sau obiectele sanitare. Putem trage astfel consluzia ca Forever Aloe MPD 2X este nu numai un produs economic, dar in acelasi timp se dovedeste a fi si unul economic.

Forever Aloe MPD 2X – un produs economic

Detergent universal Forever Aloe MPD
Forever Aloe MPD

Forever Aloe MPD 2X se prezinta sub forma unui detergent lichid, cu formula foarte concentrata, produsul pe care Forever Living Products Romania vi-l propune avand numeroase intrebuintari, cum ar fi spre exemplu realizarea curateniei in casa (pardoseli, covoare, obiecte sanitare sau cazi de baie, etc…), dar si pentru alte lucruri, cum ar fi de exemplu lenjeria. Formula pe care o poseda Forever Aloe MPD 2X este capabila sa exercite o actiune sigura in ceea ce priveste indepartarea impuritatilor de orice fel, a grasimilor sau a petelor, fara a afecta intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Avand in vedere ca Forever Aloe MPD 2X este capabil sa inlocuiasca o gama larga de detergenti, in felul acesta putem spune ca detergentul pe care vi-l propunem este si foarte economic pentru utilizarii sai.

Detergentul universal Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor, de aceea el este si prietenos cu mediul inconjurator. Atunci cand ne referim la alti detergenti, surfactantii cationici si cei anionici pe care ii regasim in Forever Aloe MPD 2X sunt in intregime biodegradabili, ceea ce inseamna ca putem afirma ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. Detergentul Forever Aloe MPD 2X NU are o formula abraziva, iar in compozitia produsului se regaseste si gelul de aloe vera care catifeleaza mainile si hainele.

*** Forever Aloe MPD 2X este un detergent universal concentrat
*** Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor, fiind prietenos cu mediul inconjurator
*** Forever Aloe MPD 2X poseda o actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele

Modul de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

  • In vederea spalarii rufelor se vor folosi in jur de 30 de ml din produs; in cazul confruntarii cu pete dificile, se poate aplica detergentul direct pe pata, urmand a lasa apoi sa se inmoaie;
  • Pentru a curata obiectelor de uz casnic, cum ar fi in cazul gresiei, faiantei, vazi de baie sau covoarelor se vor folosi aproximativ 60 de ml din produs care se vor dilua in circa patru litri de apa, utilizandu-se apoi conform dorintelor.

Modul de prezentare Forever Aloe MPD 2X:

  • Fiecare flacon de Forever Aloe MPD 2X contine 946 ml.

Forever Aloe MPD 2X pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *