Forever Aloe Blossom Herbal Tea

Forever Aloe Blossom Herbal Tea

Forever Aloe Blossom Herbal Tea – ceai aloe vera oferit de Forever Living Products Romania – contine o formula inedita bazata in principal tot pe aloe vera, fiind obtinut din mugurii de aloe vera, la care se mai adauga cei obtinuti de la alte plante precum ghimbirul chinezesc, scortisoara, musetelul din Egipt, anason, cuisoare, Sena, foi de mure, etc… Forever Aloe Blossom Herbal Tea NU contine cofeina, remarcandu-se si prin continutul scazut de calorii.

Forever Aloe Blossom Herbal Tea – ceai aloe vera fara calorii si fara cofeina

Ceaiul Forever din aloe vera
Forever Aloe Blossom Herbal Tea

Ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea se remarca printr-o serie de calitati, in continuare ne vom referi numai la cele mai importante:

  • Cuisoarele poseda proprietati antiseptice, afrodisiace si dezinfectante, fiind si un stimulator digestiv;
  • Scortisoara aduce ceaiului de la Forever Living un gust placut, fiind importanta si prin ameliorarea digestiei si a apetitului. Tot ea mai poseda si proprietati antispastice, hemostatice si afrodisiace, fiind indicata a se folosi pentru sprijinirea bunei functionari a sistemului imunitar;
  • Musetelul din Egipt este remarcabil pentru proprietatile sale calmante, antispastice, dezinfectante;
  • Ghimbirul chinezesc poseda o adevarata traditie in ameliorarea unei palete largi de probleme;
  • Sela poseda efecte laxative, fiind importanta pentru accelerarea miscarii intestinului gros.

Forever Aloe Blossom Herbal Tea este conceput pentru a da senzatia de revitalizare cu toate ca nu contine cofeina. Ceaiul nostru, Forever Aloe Blossom Herbal Tea se poate consuma adaugand cuburi de gheata, posedand un gust extraordinar. Simultan, ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea se poate consuma si fierbinte, fiind un produs foarte usor de preparat.

Ceai aloe vera

Ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea combina o serie de ingrediente ce au fost selectate cu mare atentie in prealabil din Jamaica, India, China, Egipt si America. Spre exemplu, scortisoara a fost selectata pentru proprietatile sale reconfortante, coaja de portocala si cuisoarele aduc produsului nostru un gust foarte placut de fructe, in vreme ce ghimbirul completeaza ceaiul cu proprietatile sale calmante. Toata gama de ingrediente descrise mai sus sunt complementare bobocilor florali din aloe vera de pe plantatiile detinute de Forever Living Products, rezultand astfel un ceai reconfortant, sarac in calorii, facandu-l indicat chiar si in orice program de control al greutatii corporale.

*** Ceaiul Forever Aloe Blossom Herbal Tea contine foarte putine calorii

*** Forever Aloe Blossom Herbal Tea cu contine cofeina

Modul de administrare Forever Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Introduceti plicul de ceai in apa clocotita timp de 3-5 minute. Se va consuma ca atare, fierbinte, sau rece, dupa gusturi.

Modul de prezentare Forever Aloe Blossom Herbal Tea:

  • Fiecare cutie de ceai Forever Aloe Blossom Herbal Tea contine cate 25 de plicuri.

Forever Aloe Blossom Herbal Tea pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.