Sonya Soothing Gel Moisturizer

Sonya Soothing Gel Moisturizer

Bogat in extracte vegetale pretioase si alte ingrediente puternice, Sonya Soothing Gel Moisturizer iti lasa tenul intens hidratat. Cu peste 10 extracte naturale din plante si uleiuri, alaturi de beta-glucanul extras din ciuperci plus colagen hidrolizat si extract de mar, aceasta formula calmeaza si hidrateaza tenul mixt. Extractele vegetale si uleiurile din formula produsului, dintre care amintim extractul de mar, de rodie, de smochine, de dude, de ginkgo biloba, precum si esterii din jojoba si uleiul de masline, ajuta la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. Beta-glucanul extras din ciuperci a fost adaugat in formula pentru a uniformiza nuanta tenului.

Sonya Soothing Gel Moisturizer
Sonya Soothing Gel Moisturizer

Sonya Soothing Gel Moisturizer – gel hidratant si calmant

Am adaugat, de asemenea, si ingrediente anti-imbranire, precum acidul linoleic si colagenul hidrolizat, iar pentru a definitiva formula am infuzat gelul cu uleiuri din coaja de mandarine, musetel, muscata si bergamota, ce lasa pielii o incredibila senzatie de prospetime.

Modul de utilizare Sonya Soothing Gel Moisturizer:

  • Aplică o cantitate moderată de produs la nivelul tenului și masează delicat, pentru calmare și hidratare;
  • Precauții: evitați contactul cu ochii. Dacă apar iritații, clătiți abundent cu apă. Dacă iritația persistă, întrerupeți utilizarea produsului și consultați un medic.

*** Sonya Soothing Gel Moisturizer contine peste 10 extracte naturale din plante și uleiuri, Aloe vera și colagen hidrolizat
*** Sonya Soothing Gel Moisturizer poseda o formula care calmeaza si hidrateaza tenul mixt

Modul de prezentare Sonya Soothing Gel Moisturizer:

  • Fiecare flacon din Sonya Soothing Gel Moisturizer contine 59 ml.

Forever Sonya Soothing Gel Moisturizer pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *