Sonya Refining Gel Mask

Sonya Refining Gel Mask

Expresia “somnul de frumusete” capata un nou sens. Formulat in mod stiintific pentru a optimiza reactiile pielii pe durata noptii, Sonya Refining Gel Mask favorizeaza echilibrul controland secretia de sebum si conferind tenului un aspect luminos. Datorita bogatiei de extracte vegetale si din fructe, precum si de agenti de hidratare, tenul tau va fi revitalizat, intinerit si echilibrat.

Sonya Refining Gel Mask – masca gel pentru redefinire

Sonya Refining Gel Mask
Sonya Refining Gel Mask

Noul refining gel mask este un produs premium care hraneste si uniformizeaza nuanta pielii atunci cand dormi. Aplica o cantitate generoasa de masca pe toata suprafata tenului seara, inainte de culcare, si las-o sa actioneze peste noapte. Prin stimularea functiilor naturale ale corpului in timpul somnului, masca ajuta la mentinerea echilibrului, controland uleiurile secretate si oferind tenului luminozitate. Pentru a potenta si mai mult efectele, am infuzat gelul cu mai multe extracte vegetale, inclusiv mai multe tipuri de uleiuri – din seminte de morcovi, de busuioc, din boabe de soia etc.

Acest gel racoritor se absoarbe rapid in piele, pentru ca tu sa beneficiezi de proprietatile hidratante ale gelului nostru stabilizat de Aloe vera, dar si ale extractelor botanice, precum cel de mar, de trifoi, de bambus coreean si ale lemnului dulce, care are efect antioxidant. Acest amestec de ingrediente de calitate iti hidrateaza tenul in timpul somnului, fara a-ti lasa pielea grasa.

*** Formulă bogată în extracte vegetale, agenți naturali de hidratare și aloe
*** Hraneste si uniformizeaza nuanta pielii atunci cand dormi
*** Masca ajuta la mentinerea echilibrului, controland uleiurile secretate si oferind tenului luminozitate

Modul de utilizare Sonya Refining Gel Mask:

  • Aplică o cantitate generoasă de produs pe toată fața înainte de a merge la culcare. Lasă masca să acționeze peste noapte. Limpezește din abundență dimineața, pentru un ten echilibrat;
  • Precauții: evitați contactul cu ochii. Dacă apar iritații, clătiți abundent cu apă. Dacă iritația persistă, întrerupeți utilizarea produsului și consultați un medic.

Modul de prezentare Sonya Refining Gel Mask:

  • Sonya Refining Gel Mask se prezinta sub forma unui flacon ce contine 59 ml.

Forever Sonya Refining Gel Mask pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *