Smoothing Exfoliator

Smoothing Exfoliator

Smoothing Exfoliator, parte din gama Targeted Skincare, este capabil sa uniformizeze tenul si textura pielii cu o gama larga de ingrediente benefice pentru piele, precum bambusul, extracte naturale, microsfere din ulei de jojoba si aloe vera.

Smoothing Exfoliator – exfoliant cu efect de netezire

Stiati ca in fiecare zi corpul elimina 30.000 – 40.000 de celule moarte? Chiar si cu o rutina serioasa de curatare, pielea are nevoie de extra ajutor pentru a indeparta toate impuritatile. Smoothing Exfoliator contine agenti delicati de exfoliere, cum ar fi microsferele de jojoba si pulberea de bambus din surse sustenabile, care ajuta la indepartarea delicata a celulelor moarte, fara a zgaria pielea.

Enzime precum bromelaina si papaina, alaturi de uleiul esential de lamaie contribuie impreuna la indepartarea mai facila a celulelor moarte si confera un aspect intinerit pielii. Papaina este o sursa bogata de vitamine C, A si E si acid pantotenic, cu rol de hranire, iar uleiul esential de lamaie actioneaza ca un puternic agent hidratant pentru noile celule cutanate.

Smoothing Exfoliator este deosebit de bogat in antioxidanti, fiind astfel indispensabil in rutina zilnica Forever de ingrijire a pielii, putand fi folosit chiar si ca etapa premergatoare barbieritului la barbati.

*** Smoothing Exfoliator amelioreaza textura pielii si o catifeleaza
*** Smoothing Exfoliator exfoliaza in mod delicat, datorita agentilor enzimatici, scotand la iveala un ten mai neted
*** Extractele enzimatice restructureaza tenul

Modul de utilizare Smoothing Exfoliator:

  • Aplicati o cantitate moderata de produs pe degetele umezite in prealabil si masati usor fata, circular-ascendent, evitand zona ochilor. Clatiti bine. Pentru o piele plina de vitalitate, folositi de 2-3 ori pe saptamana.

Modul de prezentare Smoothing Exfoliator:

  • 60 ml.

Smoothing Exfoliator pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *