Aloe Avocado Face & Body Soap

Aloe Avocado Face & Body Soap

Sapun avocado. Forever Avocado Soap combina calitatile exceptionale ale gelului de aloe vera cu cele ale uleiului de avocado. Impreuna formeaza un sapun solid exceptional. Forever Living Products Romania va ofera acum un sapun solid ce se remarca printr-o aroma placuta de citrice capabila sa resfete pielea. In plus, curatirea si hidratarea pielii este facilitata datorita calitatilor gelului de aloe vera si ale fructului de avocado. Sapunul de avocado pe care vi-l propunem acum este indicat fiecarui tip de piele. Sapunul este destinat inclusiv tenului gras pe care-l va curata si il va mentine sanatos.

In cazul pielii sensibile si uscate, Avocado Soap este alegerea cea mai buna. Sapunul poseda calitati calmante si va patrunde in profunzime in piele, avand ca rezultat hranirea si hidratarea acesteia. Pentru piele, calitatile cu care au fost inzestrate de catre natura fructele de avocado, au facut ca acestea sa fie supranumite si „hrana perfecta”.

Sapunul Avocado Soap – ideal pentru igiena personala

Sapun avocado
Aloe Avocado Face & Body Soap

Mai multe cercetari de data recenta au scos in evidenta mai multe lucruri importante despre fructul de avocado, dar mai ales despre uleiul de avocado:

 • Uleiul de avocado este o sursa naturala importanta de vitamine precum A, B, C si E, importante la randul lor pentru mentinerea sanatatii pielii;
 • Uleiul de avocado contine potasiu, capabil sa faciliteze accesul vitaminelor la straturile profunde ale pielii, asigurand astfel curatirea si hidratarea pielii in profunzime;
 • Uleiul de avocado contine o gama larga de acizi grasi mononesaturati. Acestia au un rol important in revitalizarea si catifelarea pielii imbatranite, aspre si uscate;
 • Alte minerale pe care le regasim in uleiul de avocado sunt fosforul, zincul, fierul, magneziul si cuprul;
 • Uleiul de avocado contine intreaga paleta de aminoacizi esentiali;
 • Uleiul de avocado este deosebit in fitosteroli;
 • Uleiul de avocado contine proprietati antioxidante, importante in vederea combaterii efectelor negative exercitate de prezenta radicalilor liberi.
 • Stimuleaza sinteza colagenului, pastrarea elasticitatii si refacerea aspectului normal al pielii cu probleme;
 • Uleiul de avocado este capabil sa ajunga mai rapid in straturile profunde ale pielii, ceea ce-l face ideal si pentru tratarea arsurilor solare, refacand elasticitatea pielii;
 • Uleiul de avocado hraneste tesutul conjunctiv, cicatrizand astfel mai rapid ranile.

Avand in vedere efectele exceptionale de curatire si hidratare, acesta va continua sa actioneze mult timp dupa ce acesta a fost intrebuintat. Toata gama de produse destinate ingrijirii pielii conceputa de catre Forever Living Products se bazeaza pe principiul conform caruia frumusetea incepe in primul rand cu o piele curata si sanatoasa, iar natura poseda toate secretele necesare pentru a realiza acest lucru.

Important

In concluzie, se poate afirma ca aveti toate motivele pentru a incepe sa folositi Avocado Soap oferit de catre Forever Living Products Romania.

Tinand cont de efectele sale de hidratare si curatire pe care Avocado Soap le are, acesta continua sa actioneze mult timp dupa folosire. Toate produsele FLP au la baza principiul conform caruia frumusetea incepe cu o piele sanatoasa si curata. Natura are toate secretele realizarii acestui lucru.

In concluzie, se poate afirma ca aveti toate motivele pentru a folosi Avocado Soap oferit de catre Forever Living Products.

De retinut

*** Forever Avocado Soap este o sursa importanta de vitamine: A, B, D si E.
*** Sapunul din avocado contine antioxidanti care combat eficient efectele nocive ale radicalilor liberi.

Modul de utilizare sapun Avocado Soap:

 • Curatati tenul si corpul folosind Avocado Soap.
 • Clatiti cu apa din abundenta, apoi uscati pielea cu un prosop moale.

Modul de prezentare pentru sapun Avocado Soap:

 • Avocado Soap contine 142 grame.

Forever Avocado Soap pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.