Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo

Sampon Forever Aloe Jojoba – sampon pe baza de aloe vera si ulei de jojoba – se caracterizeaza printr-un pH echilibrat, ceea ce-l face sa fie printre cele mai apreciate produse de acest fel din Romania. Folosirea samponului Aloe Jojoba Shampoo va aduce efecte pozitive importante pentru parul dumneavoastra, devenind in plus usor de aranjat si plin de stralucire. Aloe Jojoba Shampoo devine o adevarata binefacere atat pentru parul dumneavoastra, cat si pentru scalp, datorita prezentei din belsug a gelului stabilizat de aloe vera, o adevarata alternativa pentru ingrijirea naturala a parului, in comparatie cu alte produse ce exista pe piata, avand o actiune delicata care il face recomandabil pentru toate tipurile de par.

Sampon Forever Aloe Jojoba – sampon ideal pentru ingrijirea parului

Sampon Forever Aloe vera jojoba
Forever Aloe Jojoba Shampoo

Samponul pe care vi-l propunem acum, Aloe Jojoba Shampoo, are o contributie importanta in vederea mentinerii sanatatii scalpului si a parului prin capacitatea sa de a elimina depozitele de celule moarte, la care se adauga gama larga de beneficii foarte cunoscute ale gelului stabilizat de aloe vera, dintre care enumeram:

  • Efectul saponinelor si al actiunii agentilor naturali de spumare;
  • Prezenta unui numar foarte mare de aminoacizi, importanti pentru mentinerea integritatii papilelor si foliculilor firelor de par.

Al doilea ingredient important regasit in Aloe Jojoba Shampoo este uleiul de jojoba. Acesta din urma este foarte folosit in industria cosmetica, in special pentru calitatile sale emoliente. Uleiul de jojoba mai este important si pentru restabilirea nivelului apei la nivelul pielii si anexelor sale. El va reda volumul firelor de par care au un nivel redus al sebumului datorita spalarilor frecvente. Astfel, un par ud sau uscat va deveni usor de pieptanat, capatand un aspect vaporos.

Important

Samponul pe care Forever Living Products Romania vi-l ofera acum actioneaza eficient si delicat simultan, chiar si in cazul parului cu aspect gras-seboreic, dar si in cazul matretei. Samponul Forever Living Products contribuie la calmarea iritatiilor scalpului, parul devenind astfel stralucitor si usor de aranjat.

Pentru aceia ce sufera de o cadere masiva a parului sau tendinta catre alopecie, dupa ce ati folosit samponul Forever Aloe Jojoba Shampoo parul poate fi ajutat sa se refaca folosind Aloe First, prin masarea usoara a firului de par si lasat sa se usuce.

Samponul Forever Aloe Jojoba este ideal si pentru reglarea activitatii glandelor sebacee. In plus, previne aparitia matretii, a pruritului sau caderii parului. Aloe Jojoba Shampoo stimuleaza cresterea parului, contribuie la refacerea stratului protector al firului de par si hidratarea acestuia. Avand in vedere ca Aloe Jojoba Shampoo poseda un pH echilibrat, putem afirma ca acesta se poate folosi in fiecare zi.

De retinut

*** Samponul Forever Aloe-Jojoba este un sampon ideal pentru toate tipurile de par
*** Aloe-Jojoba Shampoo intareste firul de par, restabilindu-i nivelul de hidratare si conferindu-i volum.

Modul de utilizare sampon Forever Aloe Jojoba:

  • Samponul Aloe Jojoba Shampoo se va aplica pe parul umed si se maseaza pentru a forma o spuma abundenta si pentru a stimula scalpul. La sfarsit se va clati din abundenta. Acest proces se va repeta atunci cand este nevoie pana cand parul este perfect curat.

Modul de prezentare sampon Forever Aloe Jojoba:

  • Fiecare flacon de Aloe Jojoba Shampoo contine 296 ml.

Forever sampon Forever Aloe Jojoba pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.