Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion poate fi folosita deopotriva atat pentru protejarea impotriva actiunii razelor ultraviolete, dar si pentru ingrijirea zilnica a tenului. Protecting Day Lotion contine o serie de ingrediente revolutionare care o transforma intr-o excelenta si de incredere alegere pentru ingrijirea zilnica a tenului. Crema pe care o propunem acum ofera protectie impotriva razelor ultraviolete daunatoare, posedand un factor de protectie SPF 20, alaturi de un continut deosebit de bogat de agenti minerali de protectie solara cu spectru foarte larg. Odata ce veti folosi crema Protecting Day Lotion, pielea va deveni hidratata dar si hranita in acelasi timp cu fructe, aloe vera si extracte din plante, toate aceste efecte fiind completate si de efectul puternic de combatere a efectelor imbatranirii.

Protecting Day Lotion – ingrijirea tenului la superlativ

Ingrijirea desavarsita a tenului cu Protecting Day Lotion
Protecting Day Lotion

Remarcabil in cazul lotiunii Protecting Day Lotion este faptul ca aceasta contine o serie de extracte valoroase din fructe si plante. Spre exemplu, unul dintre extractele cele mai importante este cel de pepene rosu, ce contine o serie importanta de antioxidanti care ajuta pielea sa lupte impotriva proceselor oxidative. Folosirea in paralel a ingredientelor naturale ce poseda efecte de protectie antisolara cu alantoina, recunoscuta si apreciata pentru efectele sale pozitive pe care le are asupra pielii, face din lotiunea Protecting Day Lotion alegerea perfecta pentru ingrijirea tenului dumneavoastra.

Lotiunea Protecting Day Lotion poate fi folosita inclusiv de catre persoanele care poseda o piele mai sensibila, deoarece acesta a fost indelung testata pentru a se determina potentialul de iritare si de sensibilizare a pielii. Rezultatele ce au fost obtinute in urma testelor au aratat ca aceasta nu prezinta niciun risc de sensibilizare. In plus, lotiunea Protecting Day Lotion poate fi folosita inclusiv de catre copii, dar in cazul copiilor cu varste sub sase ani se recomanda sfatul specialistului in prealabil folosirii.

Protecting Day Lotion este un produs cu o calitate certificata de catre Halal, Kosher, NU contine parfum sau gluten.

Pentru ca fiecare dintre noi apreciem soarele, starea de bine si energia pozitiva care vin odata cu vara, trebuie sa avem grija de cea mai expusa parte a corpului, deoarece acesta are nevoie de un avantaj puternic in fata soarelui puternic al verii. Acum il avem ca aliat pe cel mai nou si mai cautat produs al verii – Protecting Day Lotion!

*** Protecting Day Lotion protejeaza tenul fata de efectele nocive ale razelor UV, datorita continutului de agenti minerali de protectie solara cu spectru foarte larg
*** Protecting Day Lotion contine extracte vegetale puternice hidrateaza si protejeaza
*** Protecting Day Lotion protejeaza pielea impotriva aparitiei petelor de culoare inchisa pricinuite de imbatranire
*** Protecting Day Lotion protejeaza impotriva arsurilor solare si imbatranirii premature a pielii

Modul de utilizare Protecting Day Lotion:

  • Aplicati generos si uniform cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati la fiecare doua ore. Folositi o crema de protectie rezistenta la actiunea apei daca inotati sau transpirati. Supraexpunerea la soare constituie o amenintare grava la adresa sanatatii. Pentru a reduce acest risc, folositi in mod regulat o crema de protectie solara cu spectru larg de SPF 15 sau mai mare si alte masuri de protectie incluzand: limitati expunerea la soare, in special in intervalul 10 am – 2 pm; purtati bluze cu maneci lungi, pantaloni, palarii si ochelari de soare;
  • Pentru copii sub sase ani trebuie sa consultati un specialist.

Modul de prezentare Protecting Day Lotion:

  • Flacon 50 ml

Protecting Day Lotion pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *