Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus

Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus

Doua produse cu o putere nutritionala deosebita intr-un singur pachet.

Astfel, puteti fi mai aproape de obiectivele dumneavoastra de fitness si sanatate beneficiind de nutritia avansata oferita de Forever Argi Plus si de produsul fanion al companiei Forever Living Products, Forever Aloe Vera Gel. Cele doua produse mentionate formeaza perechea perfecta care va va ajuta sa aratati si sa va simtit mai bine. Cel mai nou combo pack oferit de catre Forever Living Products Romania include 3 flacoane de Forever Aloe Vera Gel la 330 ml si 3 pliculete de Forever Argi Plus.

De ce este combinatia dintre Aloe Vera Gel si Forever Argi Plus atat de eficienta si puternica?

 

Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus
Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus

Forever Argi Plus este o bautura nutritiva delicioasa cu aroma de fructe de padure care contine 5 grame de L-arginina per portie, plus vitamine, inclusiv vitamina C – contribuind astfel la reducerea senzatiei de oboseala si extenuare, si vitamina D – care contribuie la mentinerea functionarii normale a muschilor.

Forever Aloe Vera Gel contine 99.7% gel pur din interiorul frunzei de aloe, fara conservanti artificiali, pentru ca tu sa te bucuri de un produs cat mai aproape de natura. Favorizeaza o digestie sanatoasa si contribuie la aborbtia optima a nutrientilor in organism, pentru ca tu sa fii sigur ca organismul tau primeste toate beneficiile incredibile din Forever Argi Plus.

Modul de administrare Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus:

  • Inainte de a consuma, Aloe Vera Gel se va agita energic. Dupa desigilare, pastrati produsului numai la frigider. Consumati produsul numai daca ambalajul nu prezinta deteriorari, urmand cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta produsului;
  • Mixati un plic din Forever Argi Plus impreuna cu un pahar de Forever Aloe Vera Gel

Modul de prezentare Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus:

  • Fiecare flacon de Forever Aloe Vera Gel contine 330 ml;
  • Forever Argi Plus contine 10 grame / plic

Mini Pack Aloe Vera Gel 330 ml + Forever Argi Plus pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *