Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power – un extraordinar de delicios produs – in care regasim in cea mai mare parte suc de zmeura, rodie, pere, mangostan, afine si extracte naturale din seminte de struguri. Forever Living Products va propune acum Forever Pomesteen Power, un produs care contine proprietati antioxidante extraordinare regasite in topul CARO (CARO inseamna capacitatea de absorbtie a radicalilor din oxigen), mai ales in ceea ce priveste fructele de mangostan si de rodie. Cu cat valoarea indicatorului CARO este mai mare, cu atat inseamna ca proprietatile antioxidante ale produsului sunt mai mari, devenind astfel un produs mai apreciat. Forever Pomesteen Power va va face se va bucurati de calitatile antioxidante ale unor fructe de origine exotica, precum rodia sau mangostanul.

Forever Pomesteen Power – suc din fructe exotice bogate in antioxidanti

Gust delicios din fructe exotice in Forever Pomesteen Power
Forever Pomesteen Power

Antioxidantii sunt de o importanta vitala atunci cand vine vorba de pastrarea sanatatii noastre, din acest punct de vedere Forever Pomesteen Power corespunzand celor mai exigente cerinte in acest sens. CARO reprezinta un indicator care aratamasura in care un antioxidant este apt sa indeparteze efectele negative exercitate de catre radicalii liberi. Subliniem incat o data ca toate ingredientele regasite in Forever Pomesteen Power se afla in topul listei acestor valori, iar in fruntea listei se afla mangostanul si rodia.

Motivul pentru care sucul de rodie este foarte apreciat se datoreaza cantitatii mari de polifenoli antioxidanti, care este mai mare decat cea regasita in ceaiul verde, sucul de merisor, sucul de portocale sau vinul rosu. Se mai poate adauga si faptul ca sucul de rodie este o sursa importanta de vitamine, precum vitamina A, C, E sau de fier.

Foarte cunoscut si apreciat in Asia, magostanul se bucura de un renume important datorita in principal gustului sau deosebit, chiar si regina Victoria declarandu-l fructul sau preferat. Datorita continutului bogat in xantone, mangostanul se regaseste si in fruntea listei de valori CARO.

Forever Pomesteen Power va aduce bucuria de a consuma o multime de fructe exotice, aducand in plus si o gama larga de proprietati antioxidante.

*** Forever Pomesteen Power contine o gama larga de antioxidanti foarte puternici
*** Forever Pomesteen Power contine un amestec unic de sucuri si extracte de fructe
*** Forever Pomesteen Power poseda aroma exotica, pe care toata lumea o va indragi

Modul de administrare Forever Pomesteen Power:

  • Se recomanda ca inainte de folosire produsul sa se agite. Se vor consuma in jur de 30 ml in fiecare zi, preferabil inainte de masa. In vederea pastrarii calitatilor produsului, acesta se va pastra in frigider dupa desigilare, consumandu-se in totalitate in termen de 30 de zile. Daca ambalajul prezinta deteriorari, nu se va consuma. In plus, urmati instructiunile inscrise pe eticheta.

Modul de prezentare Forever Pomesteen Power:

  • Forever Pomesteen Power contine 473 ml.

Forever Pomesteen Power pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *