Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus pune in valoare fructul chinezesc lycium. Suplimentul pe care Forever Living Products Romania vi-l ofera acum completeaza gama de suplimente nutritive oferita, cu un produs de-a dreptul revolutionar, dar in acelasi timp si cu calitatile unui fruct consumat de catre populatiile asiatice de mai multe secole, deoarece acesta favorizeaza pastrarea acuitatii vizuale si un bun nivel al energiei. Forever Lycium Plus a fost conceput si creat in jurul ideii de a va oferi un supliment nutritiv ca va aduce celor ce-l vor consuma toata cantitatea necesara de bioflavonoide, antioxidanti si alte substante nutritive de origine vegetala benefice.

Forever Lycium Plus – un tonic foarte puternic

Antioxidant puternic Forever Lycium Plus
Forever Lycium Plus

Remarcabil despre fructele de lycium este faptul ca acestea contin o cantitate mare de aminoacizi, completata de o mare varietate de vitamine. Aceste fructe sunt apreciate in tarile asiatice, mai ales in China, ca niste adevarate tonice cu foarte multe intrebuintari diverse, devenite traditionale.

Un alt ingredient prezent in Forever Lycium Plus este radacina de lemn dulce. Aceasta beneficiaza de multa atentie in tarile asiatice din partea specialistilor, deoarece are parte de multe intrebuintari. Folosirea ca adjuvant a radacinii de lemn dulce in vederea obtinerii celor mai benefice rezultate din partea altor plante cu utilizari diverse, face ca aceasta sa devina combinatia ideala intre ea si lycium.

Lyciumul a primit denumirea in Tibet de „catina de gard” si este considerata a veritabila sursa de elemente in vederea mentinerii tineretii si sanatatii. Cele mai importante componente nutritive pe care le regasim in lycium sunt:

  • O gama foarte larga de minerale;
  • Vitamine, dintre care cele mai importante sunt B6, B1 si vitamina E;
  • Proteine, in cantitati mai mari chiar si decat graul;
  • Cel putin 18 aminoacizi;
  • Betacaroten, in cantitati mai mari chiar si decat morcovii;
  • Vitamina C, chiar in cantitati mai mari decat citricele;
  • Alte carotenoide.

Din ideile prezentate anterior se poate trage concluzia ca Forever Lycium Plus este un produs care se adreseaza acelora dintre noi care traim in zone cu un grad mare de poluare si stres, dar si a celor ce vor sa-si intareasca sistemul imunitar. Totodata, datorita calitatilor antioxidante pe care le poseda, el se adreseaza si persoanelor care sunt preocupate de incetinirea ritmului de imbatranire.

*** Forever Lycium Plus contine antioxidanti puternici
*** Forever Lycium Plus devine o sursa importanta de fitonutrienti
*** Forever Lycium Plus contine ingrediente benefice vazului si pielii

*** Forever Lycium Plus este un tonic puternic

Modul de administrare Forever Lycium Plus:

  • A se consuma cate o tableta de trei ori pe zi, urmarindu-se cu strictete instructiunile inscrise pe eticheta;
  • Forever Lycium Plus se recomanda a se asocia cu Forever Aloe Vera Gel.

Modul de prezentare Forever Lycium Plus:

  • Forever Lycium Plus contine 100 tablete.

Forever Lycium Plus pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *