Forever Kids

Forever Kids

Forever Kids ofera copiilor intreaga palata de substante nutritive de care acestia au nevoie in fiecare zi. Forever Kids este un supliment alimentar dedicat exclusiv copiilor, de ultima generatie, ce contine o formula special menita a oferi copiilor tot aportul de substante nutritive de care acestia au nevoie. Forma sub care se prezinta Forever Kids este cea a unor tablete amuzante si delicioase, pe care orice copil de peste doi le poate consuma, pentru a aduce un aport adecvat si suficient de vitamine si minerale vitale, completat de fitonutrienti, care pot lipsi din alimentatie.

Forever Kids – sursa de fitonutrienti pentru copii

Multivitamine pentru copii Forever Kids
Forever Kids

Fitonutrientii sunt substante vegetale deosebit de importante in vederea pastrarii sanatatii, regasite in legume si fructe. Forever Kids se bazeaza pe cele mai moderne tehnici in ceea ce priveste emulsionarea, deshidratarea si uscarea prin liofilizare a fructelor si legumelor proaspete, reusind in acest fel sa conserve cele mai importante substante nutritive atat de necesare organismului. Vorbim aici despre enzime, minerale si vitamine, care se regasesc exact in aceeasi stare in care se gasesc in cadrul fructelor sau legumelor proaspete. De aici putem trage concluzia ca Forever Kids este o multivitamina masticabila, ce poseda un gust foarte delicios, ideal pentru copii, completand astfel cu succes gama de suplimente nutritive pe care Forever Liviving Products Romania o ofera.

Remarcabil despre Forever Kids este si faptul ca acesta NU contine zahar, coloranti sau conservanti artificiali sau aspartam. Cat despre fitonutrientii pe care acesta ii contine, acestia sunt obtinuti din legume, respectiv fructe, ce poseda o valoare nutritiva extrem de ridicata, cum ar fi spanacul, broccoli, morcovii, varza, merele, visinele Acerola, afinele, tomatele sau citricele. Cu Forever Kids va putet relaxa savurand gustul delicios de portocale si struguri pe care il contine.

*** Forever Kids NU contine coloranti sau conservanti artificiali
*** Forever Kids va este oferit sub forma de tablete multivitaminice masticabile de diverse forme
*** Tabletele Forever Kids au culori si forme amuzante indragite de catre copii
*** Fitonutrientii regasiti in Forever Kids sunt rezultati numai din legume si fructe proaspete de o calitate superioara, dintre care se remarca morcovii, spanacul, broccoli si varza

Modul de administrare Forever Kids:

  • Pentru copiii cu varsta mai mica de 4 ani se administreaza una sau doua tablete in fiecare zi;
  • Pentru copiii cu varsta mai mare de 4 ani se administreaza doua pana la patru tablete zilnic.

Modul de prezentare Forever Kids:

  • Forever Kids contine 120 tablete

Forever Kids pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *