Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus

Forever Ginkgo Plus foloseste legendarul „tonic al creierului” Ginkgo biloba pentru a va ajuta sa va mentineti vitalitatea si creativitatea. Extraordinarul ingredient in jurul caruia se concentreaza formula produsului Forever Ginkgo Plus este folosit de peste cinci milenii in alimentatie sau diverse alte scopuri. Formula suplimentului nutritiv Forever Ginkgo Plus reprezinta o combinatie unica obtinuta din patru plante chinezesti. Componentului principal, Ginkgo biloba, i s-au adaugat alte ingrediente foarte cunoscute in China precum: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructele de Schisandra si Fo-ti, un produs uscat cu proprietati vindecatoare.

Forever Ginkgo Plus – o sursa importanta de energie

Forever Ginkgo Plus foloseste ginkgo biloba
Forever Ginkgo Plus

De remarcat despre Ginkgo este si faptul ca acesta este cel mai vechi arbore care a supravietuit. Acest lucru nu este de mirare, deoarece acestia traiesc adesea peste o mie de ani, fiind in acelasi timp si foarte rezistenti fata de insecte sau ciuperci. Astfel, ginkgo biloba a devenit unul dintre cele mai accesibile si cunoscute suplimente nutritive regasite atat in Europa cat si in America de Nord. Extractul obtinut din frunzele de Ginkgo biloba este apreciat pentru continutul sau bogat in flavonoide si terpenoide, capabile sa creasca rezistenta capilarelor. In plus, tot extractul de Ginkgo biloba actioneaza ca un puternic antioxidant, dovedindu-se in acelasi timp ca imbunatateste circulatia cerebrala. Astfel, extractul de Ginkgo biloba si-a castigat renumele de „tonic al creierului”.

In ceea ce priveste efectele benefice aduse de extractul din ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum), acesta a devenit cunoscut in China datorita calitatilor sale de stimulare si de reglare a organismului sau de favorizare a circulatiei sangvine. Mai mult decat atat, acesta este denumit si „elixirul vietii”, lucrul acesta datorandu-se reputatiei pe care o are in tarile asiatice unde este privit ca un produs tonic in vederea prelungirii vietii.

*** Formula produsului Forever Ginkgo Plus este conceputa pentru a creste afluxul de sange catre creier
*** Forever Ginkgo Plus sprijina buna circulatie a sangelui
*** Forever Ginkgo Plus sporeste nivelul de energie al organismului
*** Forever Ginkgo Plus contine ingrediente vegetale cu efect tonic care actioneaza in sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo
*** Raportul frunze/extract este de 50:1

Modul de administrare Forever Ginkgo Plus:

  • Se vor consuma 1-2 tablete in fiecare zi, urmarindu-se in acelasi timp instructiunile inscrise pe eticheta produsului.

Modul de prezentare Forever Ginkgo Plus:

  • Forever Ginkgo Plus contine 60 de tablete.

Forever Ginkgo Plus pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *