Produse Forever
 

Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia contine antioxidanti puternici

Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia foloseste ginseng-ul siberian si goldenchia in formula sa unica, pentru capacitatea acestora de a lupta impotriva surmenajului, stress-ului, oboselii, etc… Foarte cunoscut si cu un bun renume in alimentatie, ginseng-ul poseda o traditie indelungata atat in alimentatie cat si in diverse alte scopuri, fiind denumit si “planta vietii”. Ginseng-ul detine o serie numeroasa de virtuti terapeutice, din acest motiv el ajungand sa se regaseasca in mai multe produse concepute pentru a mentine tonusul, sprijinirea revitalizarii si prelungirii vietii.

Forever Gin-Chia – o sursa de energie

Sursa de energie Forever Gin-Chia

Forever Gin-Chia

Chia aurie (Salvia columbariae) si ginseng-ul sunt doua dintre plantele cu cele mai vechi intrebuintari foarte diversificate. Impreuna, acestea reprezinta o combinatie unica, reprezentata in cadrul unui produs de ultima generatie, revolutionar: Forever Gin-Chia. In acest fel, aveti la indemana un produs extraordinar ce va sprijini organismul sa se recupereze in urma eforturilor depuse cauzate de actualul stil de viata foarte agitat.

Chia aurie, cunoscuta si sub denumirea de “jalesul nord-american” a fost utilizat de-a lungul timpurilor si de catre indienii nord-americani pentru beneficiile aduse in pastrarea sanatatii. Caracteristic pentru aceasta planta este faptul ca semintele sale sunt foarte bogate in acizi grasi polinesaturati, acizi grasi omega-3, antioxidanti, fibre vegetale si acizi alfa-linolenici si linoleic. In comparatie cu cerealele, chia contine o cantitate mult mai mare de proteine. Ca exemplu putem afima ca exista un rapot de 19-23% de proteine prezente in semintele de chia, in comparatie cu cele 14% cate exista in cadrul graului, 8,5% in cazul orezului, 15,3% in cazul ovazului, 14% in cazul porumbului si 9,2% in cazul orzului. In completarea celor spuse anterior, putem afirma ca in cazul semintelor de chia avem de-a face cu o proteina completa, adica prezenta aminoacizilor esentiali este echilibrata, fiind si un antioxidant puternic in acelasi timp.

Ginsegul este supranimit si “regele tonicelor”, fiind un tonic legendar. Ginsengul contine nu mai putin de 11 saponine, fiind in acelasi timp si un antioxidant redutabil.

Formula suplimentului pe care vi-l prezentam este completata si de vitaminele B2, B1, C, A si D, alaturi de riboflavina, tiamina, calciu, fier, mangan, sodiu, potasiu, zinc, cupru si magneziu. Aceasta combinatie unica va contribui la sporirea vitalitatii si rezistentei organismului, prezentand in acelasi timp si un efect benefic pentru circulatia sangvina.

*** Forever Gin-Chia, prin continutul sau, prezinta proprietati antioxidante puternice

*** Forever Gin-Chia este o valoroasa sursa de proteine

*** Forever Gin-Chia contribuie la cresterea rezistentei si a vitalitatii

*** Forever Gin-Chia sprijina functia sistemului circulator

Modul de administrare Forever Gin-Chia:

  • Se recomanda a se consuma nu mai mult de trei tabelete in fiecare zi, in functie de necesitati, urmandu-se instructiunile inscrise pe eticheta.

Modul de prezentare Forever Gin-Chia:

  • Forever Gin-Chia contine 100 tablete.

Forever Gin-Chia pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *