Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme

Forever Garlic-Thyme reuseste sa puna in valoare calitatile detinute de catre ustoroi. Formula suplimentului nutritiv Forever Garlic-Thyme, bazata in primul rand pe extractul natural de usturoi, mai este completata si de alte ingrediente, precum extractul de cimbru. Utilizarea celor doua plante in alimentatie este binecunoscuta de mai multe milenii. Spre exemplu, pe teritoriul Egiptului s-a descoperit un papirus care face referire la diverse proprietati ale usturoiului, alaturi de nu mai putin de 20 de intrebuintari ale acestuia in scopuri dintre cele mai diverse. In concluzie, acum este cel mai bun moment pentru a intelege modul in care se comporta componentele usturoiului si ale cimbrului.

Forever Garlic-Thyme – pune in valoare calitatile usturoiului si cimbrului

Combinatia dintre usturoi si cimbru in Forever Garlic-Thyme
Forever Garlic-Thyme

Atat usturoiul cat si cimbrul poseda proprietati antioxidante care au fost combinate in cadrul formulei Forever Garlic-Thyme, in vederea obtinerii unui produs capabil sa contribuie la mentinerea sanatatii. In momentul in care usturoiul este taiat sau zdrobit, intra in actiune enzimele acestuia, rezultand de aici un foarte puternic agent cu proprietati antioxidante. Diverse studii au aratat ca alti compusi ai usturoiului sunt capabili sa sprijine mai multe procese metabolice prin care lipidele sunt transformate in energie, in acelasi timp fiind capabili sa apere organismul de actiunea nefasta exercitata de catre radicalii liberi.

Forever Garlic-Thyme se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unor capsule gelatinoase inodore, care pe langa cele doua extracte mentionate anterior mai contin si lecitina. Aceasta indeplineste rolul de emulsionare a lipidelor. Compusii cu sulf prezinta si ei mai multe efecte benefice, lucru scos in evidenta de mai multe studii. Un alt element pe care Forever Garlic-Thyme il contine este germaniul, un microelement despre care se cunoaste ca poseda proprietati importante pentru stimularea functiei imunitare. Seleniul, este si el unul dintre ingredientele continute de catre Forever Garlic-Thyme, este un microelement cu certe calitati antioxidante.

Cimbrul se stie ca si el contine mai multi antioxidanti, cei mai importanti fiind timolul, taninul si fenolul. Gama de ingrediente nutritive pe care Forever Garlic-Thyme le contine este completata de catre vitaminele B si C, calciul, magneziul si potasiul.

*** Forever Garlic-Thyme poseda certe calitati antioxidante puternice
*** Forever Garlic-Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore
*** Prin ingredientele sale, Forever Garlic-Thyme apara organismul impotriva actiunii radicalilor liberi
*** Forever Garlic-Thyme sprijina transformarea lipidelor in energie

Modul de administrare Forever Garlic-Thyme:

  • Se va consuma cate o singura capsule din Forever Garlic-Thyme la fiecare masa.

Modul de prezentare Forever Garlic-Thyme:

  • Forever Garlic-Thyme contine 100 capsule gelatinoase moi

Forever Garlic-Thyme pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *