Produse Forever
 

Forever Freedom2Go

Condroitina, glucozamina si MSM reunite in Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go foloseste gelul de aloe vera pentru proprietatile sale benefice sanatatii alaturi de alte ingrediente, rezultand astfel un produs ideal in vederea mentinerii unei stari bune de sanatate. Glucozamina si condroitina, doua ingrediente care completeaza gelul de aloe vera sunt apreciate pentru capacitatea lor de a mentine o functionare in conditii optime a articulatiilor. Metil-solfonil-metanul, alt ingredient adaugat celor mentionate anterior, contribuie la mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive, sprijinind astfel mentinerea sanatatii articulatiilor.

Forever Freedom2Go – protejeaza integritatea articulatiilor

Condroitina, glucozamina si MSM reunite in Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go

Asadar, in cazul produsului Forever Freedom2Go putem vorbi de ingrediente importante care sprijina buna functionare a articulatiilor: gelul de aloe vera stabilizat, glucozamina, condroitina, metil-sulfonil-metan (MSM) si sucul de rodie ce contine o cantitate mare de antioxidanti.

Sulfatul de glucozamina impreuna cu sulfatul de condroitina sunt doua elemente care se regasesc in organism, rolul lor cel mai important fiind acela de a mentine integritatea si buna functionare a articulatiilor. Metil-sulfonil-metanul reprezinta o sursa de sulf vitala organismului in vederea mentinerii integritatii articulatiilor, dar si la buna functionare a acestora, exact cum se intampla si in cazul sulfatului de glucozamina si a sulfatului de condroitina. MSM-ul, glucozamina si condroitina sunt elementele primordiale responsabile cu protejarea integritatii articulatiilor. Acestor elemente, Forever Living Products le-a adaugat sucul de rodie, datorita continutului sau bogat in antioxidanti. Astfel rezulta o bautura delicioasa ce reprezinta o combinatie de mare succes.

Nu trebuie omis nici faptul ca Forever Freedom2Go va este prezentata intr-an ambalaj practic si facil de folosit si transportat. Odata ce veti deschide un plic va veti putea bucura de o bautura cu adevarat delicioasa. Daca va ramane in plic o cantitate neconsumata, aceasta se va pastra la frigider, consumandu-se in maxim 24 de ore de la deschidere.

*** Forever Freedom2Go contine gel stabilizat de aloe vera, glucozamina, condroitina,  metil-sulfonil-metan si suc de rodie

*** Forever Freedom2Go poseda un gust delicios datorat sucului de rodie

*** Forever Freedom2Go se remarca printr-o forma practica de invidiat, fiind extrem de usor de transportat si folosit

Modul de administrare Forever Freedom2Go:

  • Inainte de a se folosi, produsul se va agita energic. Fiecare plic va fi consumat in maxim doua reprize, de preferat inainte de mese. Daca va ramane o cantitate neconsumata, aceasta se va pastra la frigider, urmand a se consuma nu mai tarziu decat 24 de ore din momentul deschiderii plicului. Daca ambalajul este deteriorar, nu consumati produsul.

Modul de prezentare Forever Freedom2Go:

  • Forever Freedom2Go contine 30 de plicuri, fiecare continand 88,7 ml.

Forever Freedom2Go pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *