Forever Facial Mask Powder

Forever Facial Mask Powder

Forever Facial Mask Powder, o combinatie inedita de ingrediente dintre cele mai valoroase, masca-pudra pe care o ofera Forever Living Products Romania este o adevarata binefacere pentru tenul dumneavoastra. Forever Facial Mask Powder combina astfel o serie larga de ingrediente foarte valoroase, alese cu grija pentru proprietatile lor de curatare pana in profunzimea porilor alaturi de hidratarea cutanata. Forever Facial Mask Powder reuseste sa se imbine intr-un mod desavarsit cu un alt produs marca Forever Living Products foarte apreciat, anume Forever Aloe Activator, in vederea alcatuirii unui strat subtire la nivelul tenului.

Forever Facial Mask Powder – masca pentru ingrijirea tenului

Masca pudra pentru fata Forever Facial Mask Powder
Forever Facial Mask Powder

Din randul ingredientelor regasite in Forever Facial Mask Powder se mai remarca si albumina si maltodextrina care impreuna “redeseneaza” conturul fetei, in vreme ce extractul natural de musetel completat de alantoina reusesc sa aduca impreuna efecte de hidratare si intinerire. Masca Forever Facial Mask Powder poate fi utilizata de catre oricine, indiferent de tipul tenului, fie ca este unul sensibil sau nu, folosirea ei avand ca efecte indepartarea liniilor fine din jurul ochilor sau a ridurilor. Masca Forever Facial Mask Powder se remarca si prin tonifierea si hranirea tenului, fiind capabila sa patrunda pana in cel de-al treilea strat al sau, anume hipoderma.

*** Masca Forever Facial Mask Powder se recomanda a se omogeniza impreuna cu Forever Aloe Activator
*** Masca Forever Facial Mask Powder curata si catifeleaza, redand finetea epidermei
*** Masca Forever Facial Mask Powder contine un extract natural din flori de musetel pentru conferirea unui efect decongestionant si calmant, mai ales in cazul tenurilor sensibile
*** Daca veti adauga la masca Forever Facial Mask Powder o jumatate de lingurita de miere de albine rezultatele vor fi si mai deosebite

Modul de utilizare Forever Facial Mask Powder:

  • In vederea prepararii mastii Forever Facial Mask Powder se va folosi o doza-masura de pudra impreuna cu o doza-masura de Forever Aloe Activator, omogenizandu-le pana cand se va obtine consistenta dorita. Cu ajutorul unei pensule cosmetice se va trece la aplicarea mastii sub forma unei pelicule fine, incepand din zona gatului, urcand spre frunte, evitandu-se orice contact cu ochii. De retinut este faptul ca trusa Forever Aloe Fleur de Jouvence, care contine si Forever Facial Mask Powder, ofera pensula cosmetica de care am amintit anterior. Masca se va pastra timp de 30 de minute, in care se recomanda un repaus total, cu exceptia tenurilor mai sensibile, unde masca se va pastra un timp mai redus. Indepartarea mastii Forever Facial Mask Powder se va face cu ajutorul unui prosop moale inmuiat cu apa calduta, apoi se va clati cu apa din abundenta.

Modul de prezentare Forever Facial Mask Powder:

  • Masca contine 29 grame.

Forever Facial Mask Powder pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *