Forever Calcium

Forever Calcium

Forever Calcium, unul dintre cele mai cunoscute suplimente nutritive marca Forever Living Products, contine o formula inovativa cu un continut foarte mare de citrat de calciu si care furnizeaza organismului uman necesarul zilnic recomandat in proportie de 100%. Doza zilnica din produsul nostre este de 1000 mg calciu, asociat cu magneziu si vitamina D, doi compusi esentiali cu rol deosebit in maximizarea absorbtiei de calciu. Pe langa elemente enumerate anterior, formula produsului Forever Calcium este completata si de aroma de vanilie. Acum se poate spune ca acum aveti la indemana o cale facila de a aproviziona organismul cu calciu in vederea consolidarii sistemului osos, fiind necesare numai doua tablete din Forever Calcium la micul dejun si doua la pranz pentru a indeplini acest lucru.

Forever Calcium – o sursa importanta de calciu

Calciu si vitamina D in Forever Calcium
Forever Calcium

Calciul se remarca prin faptul ca este cel mai intalnit mineral la nivelul organismului, reprezentand nu mai putin de doua procente din masa corporala. Cea mai importanta parte a calciului se regaseste in oase si dinti, adica in jur de 99%, restul regasindu-se in tesuturi, celule nervoase, fluide si sange.

Calciul este asociat cu cresterea si rezistenta dintilor si oaselor, dar pe langa acest fapt deosebit de important, calciul este esential pentru coagularea sangelui sau transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este important pentru muschi, pentru eliberarea insulinei si a hormonilor.

Calciul este cel mai important mineral pentru intarirea oaselor. Copiii si adolescentii au cel mai mult nevoie de acest mineral, pentru ca in aceasta perioada se depoziteaza cea mai mare cantitate de calciu in oase. Astfel se previn problemele care pot aparea mai tarziu in viata, pe masura pierderii masei osoase. Realitatea este ca varful de masa osoasa si continut de calciu se atinge in perioada adolescentei.

Calciul din oase incepe sa scada la adultii mai tineri si avanseaza pe masura avansarii in varsta, mai ales in cazul femeilor. O dieta cu un continut bogat in calciu poate sa minimalizeze pierderile de calciu, determinand in paralel organismul sa arda o cantitate mai mare de lipide si sa reduca cantitatea de lipide depuse in organism.

In prezent exista mai multe estimari care arata ca in jur de cincizeci de milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza, din acest motiv neputand digera lactoza, o glucida naturala gasita in lapte si de aceea nu consuma suficiente produse lactate pentru acoperirea necesarului de calciu. Pentru persoanele care nu tolereaza lactoza suplimentele cu calciu sunt o alternativa mai mult decat viabila. Cel mai eficient este bineinteles citratul de calciu, deoarece acesta se dizolva usor in stomac, fiind si absorbit intr-un mod eficient.

*** Forever Calcium poseda o formula realizata din citrat de calciu completat cu magneziu si vitamina D
*** Forever Calcium este absorbit eficient pentru ca este usor de digerat
*** Forever Calcium, consumat in doza zilnica recomandata, asigura intreaga cantitate de calciu necesara organismului in fiecare zi

Modul de administrare Forever Calcium:

  • Se vor consuma pana la patru tablete pe zi, urmarindu-se indicatiile inscrise pe eticheta produsului.

Modul de prezentare Forever Calcium:

  • Forever Calcium se prezinta sub forma unui flacon cu 90 tablete.

Forever Calcium pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *