Produse Forever
 

Forever Aloe2Go

Cocktail de antioxidanti Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go contine calitatile de exceptie pe care le contine gelul de aloe vera, completate de calitatile unui alt produs exceptional marca Forever Living Products, anume Forever Pomesteen Power. Suntem siguri ca veti aprecia gustul deosebit de placut alaturi de valorile CARO regasite in Forever Pomesteen Power, rezultate din fructe precum perele, zmeura, rodiile, mangostanul, afinele, murele sau extractele din seminte de struguri.

Forever Aloe2Go – cocktail de antioxanti cu un gust delicios

Mangostan si aloe vera in Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go

Putem afirma astfel ca Forever Living Products a conceput si realizat un produs care intruneste o selectie cu tot ce era mai important si valoros din gelul de aloe vera si Forever Pomesteen Power, rezultand astfel o bautura nutritiva aflata la indemana oricui, fiind in plus ambalata intr-un mod foarte practic. Forever Aloe2Go este o bautura care se poate consuma intr-un mod foarte usor si practic, indiferent de locul unde va aflati: la birou, in masina, acasa, etc… Este suficient sa luati un plic, sa-l desfaceti si astfel va veti bucura de beneficiile aduse de gelul de aloe vera si Forever Pomesteen Power.

Forever Aloe2Go aduce un plus important de energie, completat de gustul sau delicios, in acelasi timp furnizand si o cantitate importanta de carbohidrati complecsi. Mangostanul, datorita gustului sau rafinat care aduce o aroma dulce si racoritoare, a fost combinat cu gelul stabilizat de aloe vera in vederea realizarii unui cocktail cu calitati antioxidante. In acelasi timp, sistemul imunitar al dumneavoastra va fi mereu in forma maxima.

Rodia are un continut mai bogat in antioxidanti comparativ cu vinul, afinele sau ceaiul verde, in vreme ce mangostanul este fructul care contine cea mai mare cantitate de xantone. Numeroase studii au aratat ca xantonele sunt sunt superioare vitaminelor C si E atunci cand ne referim la stimularea functionarii sistemului imunitar. Aloe vera are si ea o contributie importanta la stimularea functionarii sistemului imunitar, avand in vedere continutul sau bogat in polizaharide.

Informatiile pe care vi le-am prezentat despre Forever Aloe2Go credem ca sunt argumente solide pentru ca dumneavoastra sa aveti mereu la indemana produsul nostru.

*** Forever Aloe2Go conbina toate proprietatile importante continute de catre Forever Aloe Vera Gel si Pomesteen Power

*** Forever Aloe2Go poseda un gust delicios, prezentat intr-un ambalaj practic

*** Forever Aloe2Go este un cocktail antioxidant de ultima generatie

Modul de administrare Forever Aloe2Go:

  • Continutul fiecarui plic se va consuma de preferat inainte de mese, intr-una sau doua reprize. Daca se intampla sa mai ramana o cantitate din produs, aceasta se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 24 de ore; produsul nu se va consuma daca ambalajul prezinta deteriorari; inainte de folosire, produsul se va agita.

Modul de prezentare Forever Aloe2Go:

  • Forever Aloe2Go contine 30 de plicuri, fiecare cu un continu de 88,7 ml

Forever Aloe2Go pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *