Forever Aloe Vera Gelly

Forever Aloe Vera Gelly

Forever Aloe Vera Gelly protejeaza epiderma intr-un mod cu totul si cu totul exceptional. Formula produsului Forever Aloe Vera Gelly foloseste in cea mai mare masura gelul stabilizat de aloe vera. Pe langa gelul stabilizat din formula Forever Aloe Vera Gelly se mai regaseste vitamina E, alantoina si extractul natural de alge marine pentru efectele lor calmante. Astfel, toate ingredientele regasite in produs formeaza un complex capabil sa apare si sa ingrijeasca pielea intr-un mod extrem de eficient. In mod obisnuit, aloe vera era utilizata pentru a inlatura leziunile provocate de catre leziunile cutanate minore. Aceasta utilizare a plantei aloe vera de-a lungul mileniilor i-a adus de altfel celebritatea. Astfel, incet incet, planta aloe vera a ajuns sa fie cultivata de catre oameni, fiind alegerea cea mai buna si la indemana in cazul ranilor minore sau a arsurilor, inclusiv a celor solare. Concluzionam astfel ca gelul stabilizat de aloe vera, care reuseste sa pastreze toata calitatile gelului proaspat de aloe vera, ofera un efect lubrefiant si hidratant epidermei, inclusiv in cazul epidermelor mai sensibile.

Forever Aloe Vera Gelly deosebit de utila pentru protejarea pielii

Aloe Vera Gelly ingrijeste pielea
Aloe Vera Gelly

Forever Aloe Vera Gelly va fi aplicata intr-o cantitate generoasa in zona in care este nevoie de refacerea epidermei, in vederea calmarii unor iritatii, refacerea catifelarii normale sau pur si simplu pentru hidratare. Crema Forever Aloe Vera Gelly va putea fi folosita in orice moment al zilei, deoarece are capacitatea de a patrunde foarte rapid in piele si pentru ca nu pateaza hainele. Crema Forever Aloe Vera Gelly se prezinta in fata dumneavoastra sub forma unui gel translucid ce are in continutul sau o serie importanta de agenti de umectare si de hidratare. Datorita faptului ca aloe vera a fost intrebuintata de-a lungul timpului pentru acordarea primului ajutor in tratarea leziunilor cutanate minore si a arsurilor, Forever Living Products a gandit produsul Forever Aloe Vera Gelly sub forma unui gel cu aplicare topica cu actiune cicatrizanta, hidratanta si calmanta.

De-a lungul intrebuintarii produsului Forever Aloe Vera Gelly s-au obtinut rezultate exceptionale in ameliorarea unor probleme ale pielii legate de arsuri, inclusiv a arsurilor solare, leziuni minore si asa mai departe. Formula cremei Forever Aloe Vera Gelly poseda o serie de proprietati calmante si antiinflamatorii, de combatere a infectiilor, etc..

In acelasi timp, chiar si hair-stylistii pot folosi crema Forever Aloe Vera Gelly in vederea protejarii scalpului, inaintea operatiilor de vopsire a parului sau de ondulare permanenta a acestuia. Asadar, fie ca sunteti in vacanta sau sunteti acasa, crema Forever Aloe Vera Gelly se doveste a fi utila in orice trusa de prim-ajutor, devenind astfel un adevarat tovaras pentru pielea care are nevoie de o ingrijire foarte atenta.

Modul de utilizare Forever Aloe Vera Gelly:

  • Crema Forever Aloe Vera Gellyva fi aplicata pe zona dorita intr-o cantitate suficienta, masandu-se pana la patrunderea completa in piele;
  • Crema Forever Aloe Vera Gelly se va aplica numai dupa ce zona afectata a fost curatata in prealabil.

Modul de prezentare Forever Aloe Vera Gelly:

  • Crema Forever Aloe Vera Gelly se prezinta sub forma unui flacon de 118 ml.

Forever Aloe Vera Gelly pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *