Produse Forever
 

Forever Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion pentru ingrijirea pielii

Forever Aloe Moisturizing Lotion

Forever Aloe Moisturizing Lotion este alegerea ideala atunci cand doriti sa preveniti aparitia urmelor pe care factorii poluanti, capriciile vremii si alti factori externi le pot avea asupra pielii. La fel ca si in cazul celorlalte creme din oferta de produse Forever Living Products Romania, Forever Aloe Moisturizing Lotion contine o formula ce pune in valoare gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de alte elemente, impreuna avand scopul de a proteja pielea.

Forever Aloe Moisturizing Lotion contine colagen si elastina

Aloe Moisturizing Lotion pentru ingrijirea pielii

Aloe Moisturizing Lotion

Forever Aloe Moisturizing Lotion foloseste o formula care combina asa cum am precizat anterior, gelul stabilizat de aloe vera cu o serie de agenti umectanti remarcabili. Astfel, formula cremei Forever Aloe Moisturizing Lotion poseda o serie de calitati hidratante de apreciat. Elastina si colagenul sunt doua elemente care se regasesc in crema Forever Aloe Moisturizing Lotion, ele contribuind la pastrarea elasticitatii pielii, a formarii unui pH echilibrat si a mentinerii unui aspect neted. Comparativ cu o alta crema foarte cunoscuta din oferta de produse Forever Living Products Romania, Forever Aloe Lotion, crema Forever Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai crescuta, ceea ce o face sa fie alegerea ideala pentru a reface rezervele de apa epuizate si pentru refacerea si redarea aspectului normal al pielii.

Crema Forever Aloe Moisturizing Lotion este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face pentru ingrijirea tenului, a corpului si a mainilor in special, avand in componenta ei elemente care contracareaza efectele negative exercitate de factorii de mediu si de poluare. Se mai poate spune despre crema Forever Aloe Moisturizing Lotion faptul ca aceasta este o excelenta baza pentru machiaj, dupa ce a fost aplicata si complet absorbita in piele, puteti folosi orice produs de machiaj pe care dumneavoastra il doriti.

Modul de utilizare Forever Aloe Moisturizing Lotion:

  • Crema Forever Aloe Moisturizing Lotion va putea fi aplicata la nivelul mainilor, fetei sau a corpului, prin miscari usoare, masandu-se pana cand aceasta va patrunde complet in piele. In cazul in care o veti folosi ca baza de machiaj se recomanda sa ramana o pilicula fina din crema inainte de aplicarea machiajului.

Modul de prezentare Forever Aloe Moisturizing Lotion:

  • Crema Forever Aloe Moisturizing Lotion se prezinta sub forma unui flacon de 118 ml.

Forever Aloe Moisturizing Lotion pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *