Forever Aloe Lotion

Forever Aloe Lotion

Forever Aloe Lotion va propune o formula unica ce combina o serie de elemente foarte eficiente pentru pastrarea sanatatii si frumusetii pielii. Formula pe care Forever Aloe Lotion o contine combina intr-un mod stralucit gelul stabilizat de aloe vera cu colagenul, elastina uleiul de jojoba, alantoina si alte vitamine pentru a obtine un produs foart eficient cand vine vorba despre ingrijirea pielii.

Forever Aloe Lotion – hidratare exceptionala

Forever Aloe Lotion foloseste aloe vera
Forever Aloe Lotion

Forever Aloe Lotion se numara printre produsele reprezentative pe care Forever Living Products Romania vi le propune, remarcandu-se si prin numeroasele sale intrebuintari. Astfel, Forever Aloe Lotion devine alegerea ideiala atunci cand dorim ca pielea sa fie hidratata corespunzator, cand dorim ca ea sa fie catifelata, totul datorandu-se combinatiei perfecte dintre gelul stabilizat de aloe vera, uleiul de jojoba, elastinei, colagenului si vitaminei E. Nu degeaba au fost adaugate in formula produsului nostru colagenul si elastina, aceast fapt datorandu-se capacitatii acestora de a mentine o epiderma neteda si supla.

Crema Forever Aloe Lotion reprezinta alegerea perfecta si atunci cand avem de-a face cu tenuri uscate, mai ales in cazurile in care acestea sunt supuse la intemperii. Crema Forever Aloe Lotion se remarca si prin parfumul sau discret si delicat, fiind capabila sa furnizeze o hidratare corespunzatoare pe termen lung pielii. Mai mult decat atat, crema va contribui in acelasi timp si la refacerea rapida a pH-ului cutanat precar in cazul epidermelor sensibile, facandu-le astfel sa-si mentina moliciunea si supletea. Crema Forever Aloe Lotion foloseste tehnologii de ultima ora, ele reprezentand o garantie a faptului ca veti obtine rezultatele dorite, atat in cazul tenului, dar si in ceea ce priveste restul pielii.

Modul de utilizare Forever Aloe Lotion:

  • Se va proceda la aplicarea cremei Forever Aloe Lotion numai pe pielea curata, acolo unde este nevoie, preferabil dupa imbaiere, atunci cand pielea este umeda;
  • In vederea obtinerii unor rezultate exceptionale, se recomanda o masare usoara pana cand crema este complet absorbita in piele.

Modul de prezentare Forever Aloe Lotion:

  • Crema Forever Aloe Lotion se prezinta sub forma unui flacon de 118 ml.

Forever Aloe Lotion pret:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *