Produse Forever
 

Forever Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme contine aloe vera

Forever Aloe Body Conditioning Creme

Forever Aloe Body Conditioning Creme este crema perfecta pentru pastrarea supletii pielii. Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme, unul dintre binecunoscutele produse pe baza de aloe vera marca Forever Living Products, odata folosita va fi o adevarata incantare pentru piele. Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme se poate folosi cu succes atunci cand doriti sa scapati de celulita, alaturi de o dieta saraca in calorii si de practicarea sportului preferat in mod regulat.

Aloe Body Conditioning Creme contine aloe vera

Aloe Body Conditioning Creme – hidratare la superlativ

Forever Aloe Body Conditioning Creme ideala pentru masaj de relaxare si hidratare

Exista mai multe cauze care genereaza aparitia celulitei, dintre acestea evidentiindu-se in special circulatia vasculara deficitara, alaturi de un dezechilibru hormonal amplificat de cresterea nivelului hormonilor estrogeni. Forever Aloe Body Conditioning Creme este o crema conceputa pentru a stimula circulatia sangvina cutanata, in felul acesta realizandu-se incetinirea procesului de retentie a lichidelor dar si de depozitare a grasimilor. In felul acesta, crema de fata contribuie la reducerea procesului de formare a celulitei.

Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme este o crema emolienta pe baza de aloe vera, remarcabila prin textura sa densa si onctuoasa ce contine o serie importanta de agenti de emulsionare, agenti de umectare si extracte naturale vegetale. Crema este o alegere foarte buna pentru efectuarea unor masaje de relaxare sau pentru ingrijirea unor zone ale pielii ce prezinta keratinizarei, asperitati sau ingrosari regasite in special la nivelul membrelor inferioare sau in cazul altor zone. Odata aplicata crema Forever Aloe Body Conditioning Creme, aceasta nu va lasa urme grase si va determina aparitia unei senzatii placute de incalzire.

*** Contribuie la ameliorarea circulatiei cutanate in paralel cu incetinirea procesului de retentie a lichidelor si de depozitare a grasimilor

*** Crema contribuie la reducerea aspectului caracteristic al celulitei

*** Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme este o alegere excelenta pentru un masaj de relaxare

*** Crema hidrateaza pielea eficient si nu lasa urme grase dupa folosire

Modul de utilizare Forever Aloe Body Conditioning Creme:

  • Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme se va aplica pe zona dorita intr-o cantitate suficienta, urmand ca apoi sa se maseze pana la patrunderea completa in piele.

Modul de prezentare Forever Aloe Body Conditioning Creme:

  • Crema Forever Aloe Body Conditioning Creme se prezinta sub forma unui flacon de 113 grame.

Forever Aloe Body Conditioning Creme pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *