Produse Forever
 

Forever Aloe Bath Gelee

Gelul de dus din aloe vera - Aloe Bath Gelee

Forever Aloe Bath Gelee

Forever Aloe Bath Gelee, un excelent gel de dus din aloe vera. Forever Aloe Bath Gelee, datorita formulei sale pe baza de aloe vera, poseda o serie de calitati revigorante si relaxante, ceea ce-l face sa fie alegerea ideala dupa o zi istovitoare. Astfel, Forever Aloe Bath Gelee va oferi un binemeritat moment de relaxare atunci cand o zi plina de provocari si istovitoare este pe cale sa se sfarseasca, fiind alegerea indispensabila pentru o baie calmanta, revigoranta si reconfortanta.

Gelul de dus Forever Aloe Bath Gelee – o experienta de neuitat

Gelul de dus din aloe vera - Aloe Bath Gelee

Aloe Bath Gelee

Forever Aloe Bath Gelee va transforma dusul sau baia intr-un ritual al bunei dispozitii datorita formulei sale pe baza de aloe vera (gelul stabilizat de aloe vera fiind certificat in ceea ce priveste puritatea si vascozitatea de catre Consiliul Stiintific International pentru Aloe), completata de alte extracte vegetale foarte apreciate pentru proprietatile lor, care impreuna vor conferi calmare si relaxare desavarsita.

Concomitent cu Forever Aloe Bath Gelee aveti posibilitatea de a folosi o lufa menita a indeparta celulele moarte, dar si pentru a asigura o igiena corespunzatoare. Suplimentar cu cele spuse anterior, folosirea unei lufe impreuna cu gelul de dus Forever Aloe Bath Gelee va sigura si o catifelare si hidratare a pielii, constatand astfel ce produs extraordinar va sta la dispozitie.

Modul de utilizare Forever Aloe Bath Gelee:

  • Forever Aloe Bath Gelee se recomanda a se folosi impreuna cu un burete sau cu o lufa, prin aplicarea in prealabil pe una dintre acestea, apoi se va aplica pe piele folosind miscari circulare ample. In plus, se recomanda ca dupa clatire sa se foloseasca un prosop moale si curat

Modul de prezentare Forever Aloe Bath Gelee:

  • Forever Aloe Bath Gelee contine 250 ml.

Forever Aloe Bath Gelee pret:

Pentru orice informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite un e-mail la comenzi@forevers.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living

Comenzi telefonice la numarul de telefon 0733.048.538 sau trimite-ne un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *